Notícies de

Cuina

Sabor i aroma en un plat únic

El xef de la Trattoria San Pietro, Mauro Frattini, explica com elaborar un ossobuco amb cremós de patata, escalunyes crocants i mantega de caracú

L'altra cara

L'altra cara de Joan Pieras

El director del Museu del Còmic és un gran admirador de la bona gastronomia i de la tranquil·litat i els paisatges que ofereix l’illa de Palma de Mallorca

Eva Vilarrubla

“Necessito el bàsquet perquè m'agrada moltíssim”

Tota una vida lligada a l’esport de la cistella.35 anys. Va jugar tres temporades a primera divisió, ara fa 3x3, és entrenadora de la base del MoraBanc i és una de les imatges de la campanya ‘Her World, Her Rules’ per promocionar el bàsquet fem.

Gent

Ballada solidària

Els infants de diversos esbarts es van reunit per recaptar fons per a projectes de Mans Unides

En Comú

La setmana en imatges

Els principals actes i esdeveniments de la setmana als comuns