Notícies de

Montserrat Bonet i Toni Calvet

“De cada deu problemes de salut, vuit no són mèdics”

Vers un model integral de l’atenció sanitària El CAP de la Seu disposarà en les properes setmanes d’un programa de Prescripció Sociali Salut, un protocol alternatiu per tractar certs problemes de salut tenint present la influència de l’entorn.

La tribuna

Com a casa...

La ‘gent magna’ s’estima més continuar en el seu ambient, la seva llar, tot i que necessiti assistència

Editorial

L'ús del català

La salut de l’idioma oficial ha estat tradicionalment marcada per dos factors: que Andorra és un país turístic i que un gruix important de la mà d’obra és immigrant. Els darrers estudis sobre l’ús del català evidencien un retrocés.

Reportatge de la setmana

Andorra dividida

Els últims informes sobre l’ús lingüístic alerten que el castellà està prop d’equiparar-se al català i el CRES creu que hi ha una divisió en la societat perquè els temporers no s’aconsegueixen adaptar.

COPA DEL REI

Moussa 'compleix'

El pivot senegalès va prometre en un programa de televisió que es banyaria a la platja en tanga si el MoraBanc derrotava el Tenerife, i ahir va complir part de l’aposta a la platja després de l’entrenament matinal, tot i que sense la famosa peça de roba.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Christophe Noguer

Director escola francesa de la capital. El directiu de 48 anys està llicenciat en Física i Ciències de l’Educació. Ensenya al país des del 2003, primer de substitut i després com a psicopedagog

Recordes quan

Volees sota la calor

El debut de la selecció de tennis a la Copa Davis es va produir a Ghana el febrer del 2000 i el grup estava format per un equip jove ple d’il·lusió i amb ganes de triomfar que volia assolir l’ascens de categoria