Notícies de

David Eudal

“La situació trenca el ritme de manera molt dràstica”

Tot i la crisi sanitària del coronavirus, el bàsquet no s’atura per a ell 42 anys. El tècnic ajudant del MoraBanc i seleccionador nacional acostuma a estar immers en una dinàmica d’entrenaments, viatges, partits i anàlisi dels rivals, però ha hagut de modificar el seu dia a dia.

Foc i lloc

#quedatacasaquejonopuc

Molts no ens podem quedar a casa confinats perquè hem de cobrir els serveis essencials als ciutadans

Editorial

Ajuda des de Cuba

Aquesta matinada s’esperava l’arribada al país dels 39 sanitaris cubans, metges i infermeres, per afegir-se als equips del SAAS en l’atenció dels pacients afectats de covid-19. Una ajuda benvinguda per donar oxigen al sistema sanitari.

PANDÈMIA MUNDIAL

Parir en temps de crisi

La incertesa i l’angoixa són els sentiments comuns de les parelles que esperen un fill en plena pandèmia pel coronavirus i que aquests dies també es barregen amb l’alegria i l’esperança de veure per primera vegada el nouvingut.

Pandèmia mundial

Fer pinya a les xarxes

El confinament està traient la part més solidària dels professionals, que decideixen oferir activitats a les xarxes. El compte ‘emquedoacasa.com’ les recull totes.

PANDÈMIA MUNDIAL

Alleugerir el confinament

El Col·legi de psicòlegs atén des de dimarts 17 per telèfon i correu electrònic per ajudar tothom que es pugui sentir “aclaparat” per no poder sortir de casa.

pandèmia mundial

Confinats pel món

El coronavirus no només ha afectat la població que està dins del país, sinó també desenes de residents, molts d’ells estudiants, que estan aïllats en diferents parts del món. Finlàndia, Itàlia, Polònia, Escòcia, Tailàndia o Holanda són alguns d’aquests països.

Clam dels temporers andorrans

Els treballadors de temporada que viuen al país afirmen que se senten “oblidats” i reclamen ajudes per subsistir després de quedar-se sense feina