Notícies de

Reportatge

La connexió que no va ser

Actualment, Andorra compta amb dues sortides del país; la frontera del riu Runer, cap a Catalunya, i la del Pas de la Casa per anar cap a França. Però, durant gairebé tres dècades es va estudiar crear-ne una altra, pel Port del Rat d’Ordino, cap a l’estat francès.

Pandèmia mundial

Mones solidàries

La pastisseria Estopiñán, amb la col·laboració del dissenyador Pere Moles, ha creat nou mones de Pasqua per recaptar diners per al fons de solidaritat del Govern. Es venen per 75 i 150 euros i les reparteixen a domicili de forma gratuïta.

Òscar Cabanas

“Mai havia estat a casa tant de temps com ara”

El ciclista de l’MVK*12 ha vist interrompuda en sec la temporada de competició. Entrena a casa com pot amb el rodet i amb elements domèstics com garrafes d’aigua, i com que no pot treballar ni teletreballar, aprofita aquesta situació per formar-se i gaudir amb videojocs o sèries.

La tribuna

Se n'ha anat un artista

El Jordi era, sobretot, un artesà meticulós, amb un bocí d’ànima brancusiana

La tribuna

El penúltim canvi?

Diverses fonts han assegurat que el pas a l’horari d’estiu ha estat més negatiu
amb el confinament

Les set claus

No ploris per mi, Argentina

El pare s'emocionava escoltant un tango i quan deia que bo era el ‘dulce de leche’

Foc i lloc

La paradoxa de la Xina

D’allà ens ha vingut el virus i des d’allà el combatem

Editorial

Inversions públiques

La crisi sanitària tindrà una conseqüència evident en les inversions públiques, les del Govern i també les comunals. El comú de Canillo ja ha ajornat fins a l’any que ve els ponts tibetans, la nova atracció turística de la parròquia.