Notícies de

Meritxell Ayuso

“Ens dediquem a fer el pastís que no t'imagines”

Es caracteritza per la seva habilitat de fer realitat pastissos impossibles i personalitzats. 49 anys. El 2012 va crear Meri Cookie, un negoci que va sorgir d’un hobby: fer pastissos i fer feliç la gent. A hores d’ara la pandèmia ha afectat el seu funcionament, però treballen amb la mateixa passió.

La tribuna

Ara ve...

Un Nadal tristot tot i que s’aixequin les restriccions de reunió i mobilitat

DE LA MEVA AGENDA

La Ceca i la Meca...

La pandèmia ho ha desordenat tot i ha trencat molts projectes

Editorial

Qui ha de testar els alumnes?

Salut va anunciar divendres que el personal dels centres educatius testarien els alumnes després de rebre una formació. La notícia ha generat sorpresa i dubtes al col·lectiu docent que desconeixia que s’havia de fer càrrec de les proves.

pandèmia mundial

Teletreball en temps de Covid

El confinament va posar a prova les empreses que havien de seguir funcionant, implantant la feina a distància en un entorn laboral on fins aleshores havia estat una eina poc usada. Ara la situació sanitària ha obligat a recórrer-hi de nou però amb més preparació.

Recordes quan

Una mobilitat fluïda

El primer carril reversible és va posar en marxa el 21 de novembre del 2005 a la carretera general 1 per augmentar la capacitat viària, evitar col·lapses de trànsit i com a “part embrionària” del carril bus

El racó del psicòleg

L'aventura de viure

De totes les aventures que he viscut a la meva vida, la més important, la més exposada i la més llarga ha estat la de viure, precisament, la vida.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Noemí Rodríguez

Periodista. Després d’anys a la ràdio entra en la comunicació corporativa en fa tres i crea l’empresa Glop de Blau. Aquests dies presenta el cicle de taules rodones de la CEA 'El futur a debat'