Notícies de

Les set claus

És el que hi ha

El còctel és explosiu. és impossible conjugar bé sanitat i economia

La tribuna

De lloguer

El Palau del Gel no és l’únic equipament en risc per la recuperació dels propietaris

Editorial

Vacuna o pandèmia

És normal que les noves vacunes generin dubtes i temors, com també que es desconfiï dels interessos d’unes farmacèutiques que sovint només miren els guanys, però ara toca confiar en les veus autoritzades perquè, si no, ja sabem el que ens espera.

Reportatge

'Telecimera' 2020

Les reunions de la Cimera Iberoamericana estan entre els molts esdeveniments polítics internacionals que s’han celebrat a distància per la pandèmia. Ara resta pendent la cloenda, que es vol presencial.

L'hora dels mil·lennials

Dibuixos amb tots els detalls

Èric Morales va ser el guanyador de l’accèssit en la categoria b del IX Concurs d’arts plàstiques

El racó del psicòleg

Actitud

Ja ho tenim tot, els dies de festes nadalenques s’han acabat i tornem a la normalitat... o potser podríem aprofitar per no tornar a la normalitat

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Jean-Marc Flaux

President de la Federació de Rugbi. 50 anys. Va prendre les regnes de l’ens el desembre passat, després de sis anys com a vicepresident. Està lligat al rugbi andorrà des de principi dels anys vuitanta.

Recordes quan

Un enllaç de pistes

El telefèric de Pal Arinsal es va inaugurar el 13 de gener del 2001 com a mitjà de desplaçament més ràpid i unió dels dos camps de neu de la Massana.

Reportatge

Instal·lacions de luxe per al futbol

La Federació Andorrana de Futbol té pràcticament enllestit el nou complex esportiu a la Bòbila de la Massana, que comptarà amb un camp de futbol, un de futbol de set i un poliesportiu. A principis de setmana s’espera que el comú entregui la llicència de fi d’obres.