Notícies de

reportatge

“Contagia solidaritat”

La construcció d’una escola al Senegal o el finançament d’una sala de costura al Camerun són alguns dels projectes amb els quals treballa actualment Mans Unides Andorra. El 4 de març es durà a terme una projecció als cinemes Illa Carlemany per recaptar fons.

Editorial

Un requisit en dubte

Demanar els punts de la CASS per tenir informació dels ingressos d’un potencial llogater és un requisit que fa part dels que demanen propietaris o immobiliàries. Una informació que, asseguren, volen només per evitar possibles impagaments.

Recordes quan

Trobada social 'gamer'

La primera edició del saló del videojoc va tenir lloc fa onze anys. Des d’un inici va tenir una molt bona acollida i s’ha acabat convertint en un esdeveniment de referència al país per als amants dels videojocs.

La tribuna

Retard

Merkel va reconèixer que havien calculat malament la producció de vacunes

Ivan Caro

“No busquem Beethovens. Això ja ho fan a altres llocs”

Vol apropar la cultura a tots els públics 30 anys. Urgellenc. Músic, educador social i amant del Pirineu que crea projectes en l’àmbit cultural. Des de fa molts anys utilitza l’art com a eina de transmissió generadora de coneixements

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Fiona Morrison

Artista multidisciplinària. Encampadana de 50 anys. Ara treballa sobretot en fotografia, vídeo i instal·lació i exposa obres a la Galeria El Quadern Robat de Barcelona i al Terracotta Museu de la Bisbal.