Notícies de

Editorial

La transformació d'un carrer

El barri de Prada Ramon estrena la reforma del carrer Callaueta, que es converteix en exclusiu per a vianants, una mesura que la majoria del comerç celebra esperançat que esdevingui un revulsiu econòmic per a la zona

Pandèmia mundial

Albirar llum al final del túnel

Sis mesos després d’haver tancat les portes per segona vegada a causa de la manca d’activitat turística al país, la Carla i l’equip de l’hotel Eureka d’Escaldes tornen a activar l’establiment per iniciar amb il·lusió i optimisme el preludi a la temporada d’estiu.

Recordes quan

Visita fugaç i enrarida

Nicolas Sarkozy es va convertir en el cinquè Copríncep francès a venir al Principat, el juliol del 2010. Ho va fer poc després de les controvertides declaracions sobre Andorra i els paradisos fiscals.

El racó del psicòleg

Actor o director

SI LA TEVA VIDA fos una pel·lícula, qui seria l’actor principal? I el guionista? I el director? Analitzem quins papers tens a la pel·lícula de la teva vida...

Els imprescindibles

Els imprescindibles d'Helena Mas

Secretària d’Estat de Salut. 41 anys. Laurediana i psicòloga de professió. Va entrar per primer cop a unes llistes a les últimes eleccions i es va acabar convertint en la número 2 del ministeri de Salut.