Notícies de

David Pellicer

“Anar a uns Jocs Olímpics seria un somni”

18 anys, estudia segon de batxillerat. Practica el judo des de fa mitja vida i després de gairebé dos anys d’aturada sense competicions per la pandèmia ve de participar a la Supercopa de Catalunya, que es va disputar a Barcelona.

Duvan López

La revolució de l'art digital

La galeria Art al Set és la primera al país que aposta per l’art digital amb la mostra de l’artista Duvan López. Es pot comprar en MP4 i amb la garantia de l’NFT, que en registra la propietat.

Editorial

Posició dominant

El logotip del conglomerat empresarial Menta s’ha convertit en omnipresent. La unió de sis empreses de seguretat els ha atorgat una posició dominant que, mal administrada, pot tenir uns efectes perversos sobre el mercat i els consumidors

L'altra cara

L'altra cara de Miquel Mercé

A l’arquitecte, fotògraf i artista l’apassiona la cultura japonesa, és aficionat a fer bicicleta de muntanya i gaudeix amb els ritmes ‘afrobeat’ de TripleGo.

Tema de la setmana - 7 DIES

Com bojos al volant

L’agressivitat a la carretera és, lamentablement, més habitual del que seria desitjable. Però el cert és que el mateix acte de conduir ja es considera una activitat que pot incrementar un estat emocional d’estrès.