Notícies de

Roc Torres

“Fer el salt a l'absoluta és una il·lusió màxima”

19 anys. Estudia a Barcelona i practica futbol sala des dels tres anys. Format al CE Sant Julià, on ha estat més de deu anys, ha estat el capità de la selecció sub 19 a l’Europeu de la categoria que s’acaba de disputar a Holanda.

Les set claus

Reptes

La tribuna

Festa?

El cert és que qui no voti deixa la decisió en altres mans

El racó del psicòleg

Responsabilitat

El que fem i el que deixem de fer té unes conseqüències tant per a nosaltres com per a la gent que ens envolta i per al planeta. Ser conscient d’aquestes conseqüències té un nom: responsabilitat

L'hora dels mil·lennials

Talent innat per interpretar

Canòlich Giribet és actriu de la jove companyia de teatre

Recordes quan

La capital del saxo

El Sax Fest compleix una dècada de vida. La seva evolució l’ha portat a ser considerat actualment un dels concursos més prestigiosos per al món dels saxofonistes, citant any rere any professionals de l’instrument d’arreu del món.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Rut Casabella

Cap d’àrea de Museus i Monuments en comissió de serveis. Nascuda a la Massana fa 46 anys. És mare del Guido “i el meu company de vida és el Gil”. Historiadora de l’Art i amb formació en gestió cultural.

Editorial

El vuitè comú

La Batllia s’ha convertit a efectes electorals en un comú més. 9.010 votants ja hi han dipositat el vot, el 30% del cens total, un fenomen que sobrecarrega de feina la Batllia i altera la filosofia del procés electoral