Notícies de

Canillo

Votar sense opcions

Els canillencs haurien preferit que la llista de Demòcrates tingués almenys un rival, però això no els va frenar a l’hora de votar. Va ser una jornada tranquil·la i, com és habitual, amb una participació alta.

Ordino

Eleccions del passat i del present

Ordino lideral el vot judicial, però encara hi ha qui prefereix la tradició de dipositar el sufragi al comú i saludar coneguts o qui ha fet protagonista del debat electoral i, de pas, ‘guanyar-se’ un val de dos euros.

La Massana

A la Massana es vota d'hora

La sala de la closeta de la massana va ser l’espai de votació dels ciutadans de la parròquia, que sobretot a mig matí van provocar cues per exercir el vot. El 30% del cens ja havia votat ahir en seu judicial.

Encamp

“Per molts anys!”

El comú d’Encamp va ser un perfecte reflex del tòpic tan utilitzat el dia de les eleccions com és ‘la festa de la democràcia’, amb votants que s’estrenaven i d’altres que continuaven la nit de festa després de votar.

Sant Julià de Lòria

Anar a votar amb la família

La jornada electoral va estar marcada per l’alta afluència de votants, sobretot al matí i al migdia. Sant Julià de Lòria era una de les parròquies en què el resultat final estava més obert.

Escaldes-Engordany

Cues al matí i bon càtering

El pavelló del Prat Gran, que ahir substituïa el Prat del Roure, va registrar cues de votants durant gairebé tot el matí, fet que presagiava que es registraria una participació com a mínim similar als anteriors comicis.

Andorra la Vella

Cues, pa amb tomàquet i retrobaments

La parròquia amb més electors va acumular més gent al voltant del càtering que a les urnes durant les primeres hores. A partir de mig matí, però, els votants es van aglutinar i la cua va arribar fins a la plaça Rebés.