Notícies de

Emma Regada

“Una 'performance' es viu al moment, i és irrepetible”

Aquest migdia (12.30 h) ofereix la ‘performance’ ‘Pell de rosa’ a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany, en el marc dels actes programats per Sant Jordi. És el tercer any consecutiu que l’artista col·labora amb el comú per la diada.

La tribuna

Llibres

Es promociona l’edició, però ja ho deia Bécaud: “l’important és la rosa”

Editorial

Boom de la construcció

La desmesurada activitat constructiva que es vivia al país l’any passat va portar el Govern a entrar un projecte de llei pel tràmit d’extrema urgència amb l’objectiu de frenar el boom de la construcció i el creixement urbanístic.

REPORTATGE

Aquí també hi havia bruixes

L’escriptor i periodista Robert Pastor i Castillo publica la reedició del llibre ‘Aquí les penjaven’. És la primera investigació exhaustiva sobre com va ser la persecució de bruixes al Principat.

REPORTATGE

Protagonistes a París

Andorra va ser protagonista al parlament gal per la votació del projecte de llei que ha de donar llum verd a l’acord entre governs per millorar la RN116, RN20, RN320 i RN22.

futbol, lliga smartbank

L'Andorra assoleix l'objectiu (1-4)

L’FC Andorra s’exhibeix i certifica la permanència virtual, i obre la porta a mirar amunt

CONSELL NACIONAL De socialdemocràcia i progrés

Bartumeu abandona la primera línia política

El fins ara líder del partit anuncia que no es presentarà per tornar a presidir l’executiva en la propera assemblea del juny

El racó del psicòleg

Llegim i estimem

Llegir té molts avantatges per al nostre cervell, per a la nostra vida i per al nostre futur. Sempre he pensat que Sant Jordi s’hauria de celebrar cada mes per poder, així, llegir més

L'hora dels mil·lennials

Crear films emotius

Àlex M. Llorens és membre del jurat de Carnet Jove del Festival Ull Nu