Notícies de

Joan Casas

“La gent gran d'Andorra és superactiva”

És el responsable de l’Espai de la Fundació Creand que ofereix formació i activitats a persones majors de 60 anys i que es va crear l’any 2000. El semestre passat a l’Espai hi va haver 1.050 inscripcions i 750 hores lectives.

Les set claus

Oradour sur Glane

Ser feixista és legitimar tota violència per arribar a qualsevol fi

Editorial

Disfuncions que no toquen

La recuperació econòmica i l’increment notable de nous cotitzadors ha tingut un efecte positiu en ambdues branques de la CASS. La general redueix els dèficits d’anys anteriors però la despesa sanitària segueix pujant.

REPORTATGE

Tocar (amb) l'estrella

Diu Manuel Alonso que Al Di Meola i el seu ‘Mediterranean Sundance’ tenen ‘la culpa’ que sigui músic i guitarrista. Divendres va viure un somni.

REPORTATGE

60 anys d'Orfeó

L’Orfeó es va fundar la tardor del 1963. Han passat una seixantena d’anys des de llavors i els integrants que hi són des del principi recorden com van ser les primeres i les darreres passes.

Andorra Multisport Festival

Més èpic que mai

L’Andorra Epic entra des d’enguany en el selecte grup de les curses de categoria Epic Legends, un distintiu que fa que la prova tingui encara una major repercussió internacional amb ciclistes de tot el món

mobilitat elèctrica

Carregadors adaptats a la demanda turística

El ritme de funcionament de la xarxa pública d’alimentació de vehicles elèctrics constata l’increment en temporada alta per l’arribada de visitants