Notícies de

Les set claus

No sap què ha passat

Els baixos salaris dels joves fan perillar l’economia del demà

La tribuna

Llop

Amb nova llei, més estudiants

Editorial

Pensions baixes

Una pensió de 1.127 euros de mitjana no vol dir que tots els jubilats que han cotitzat vint anys o més cobrin aquesta quantitat. Tot i això, una pensió de 1.000 euros no permet viure dignament a cap persona

El racó del psicòleg

Fiabilitat

Qui té boca s’equivoca, diuen. Errar és humà. Sí. potser sí, però alguns errors tenen conseqüències irreversibles i fatals. Cal que ens equivoquem tant? Podríem fer-ho millor?

Recordes quan

Un pas per ajudar

La caminada popular contra el càncer és una marxa que es va iniciar el 2014. L’activitat va sorgir arran de la voluntat d’Assandca per reivindicar les necessitats oncològiques al Principat i per estar al costat de la població.

Els imprescindibles d'Annabel Llevot

Els imprescindibles

Els imprescindibles d'Annabel Llevot

‘General Manager’ de Goldstar FC Santa Coloma. Resideix fa una dècada al país. Llicenciada en Dret i Màrqueting. Es defineix com “poliglota, optimista i apassionada”, i no s’imaginava que treballaria en el món del futbol.

Reportatge

“Ningú demana aigua de l'aixeta”

Alguns cambrers i establiments del sector de la restauració indiquen que la gran majoria dels clients són conscients de la possibilitat de demanar aigua gratuïta, però continuen sense fer-ho.