Notícies de

Pepe Agell

“Les empreses exitoses solucionen problemes globals”

Creand Crèdit Andorrà organitza la nova conferència del cicle Talks que tindrà lloc el proper dimarts a les 19:00h, a l’edifici Creand. L’exemprenador i actual inversor, Pepe Agell, explicarà la seva experiència treballant per l’empresa de capital de risc Pear VC.

Les set claus

El món en dues meitats

Mai es va pensar que arribarien a 100 milions de refugiats

La tribuna

Electors

El nou tractat amb la UE i les comunals

Editorial

El mal ambient al SAAS

Una majoria dels treballadors del SAAS que han respost l’enquesta de l’USdA sobre el clima laboral no aproven la situació actual. No es tracta d’un conflicte nou, sinó que s’arrossega de fa temps i cal posar-hi ordre.

El racó del psicòleg

No són els telèfons

Sempre he estat més d’educar que de prohibir. Per una altra banda, tot i que no em considero un ‘early adopter’, crec que en el tema dels telèfons i els joves ja podem extreure algunes conclusions.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Juanma Casero

Nascut a Tomelloso i format a Madrid en l’àmbit teatral com a actor i director. És professor de L’Animal Escola de Teatre amb Irina Robles i també porten plegats la direcció artística de la Jocand.

Recordes quan

Solidaritat des de joves

Càritas de Sant Julià impulsa des del 2016 una cadena solidària per a la recollida i trasllat d’aliments per distribuir entre els necessitats. Cada any hi participen escolars de primera ensenyança de la parròquia.