Notícies de

Una jornada tranquil·la i sense cues

La diada electoral d’Ordino va ser un degoteig de gent que va poder votar sense que en cap moment del matí es formessin aglomeracions al comú.

La satisfacció de poder escollir

Si, com diu aquell, unes eleccions són la festa de la democràcia, ahir a la Massana hi va haver celebració amb dues llistes competint.

Agenda

Glòria Estefanell

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Impregnar de democràcia els petits

Moltes persones acudeixen al col·legi electoral de la parròquia acompanyades dels seus fills per ensenyar-los el funcionament d’unes votacions.

Televisió

Casamajor triomfa

L’actor andorrà s’emporta el premi Forqué a millor interpretació masculina en una sèrie per ‘La Mesías’. La ficció de ‘Los Javis’ és la gran vencedora de la gala.

Unes eleccions de poble

La primera laurediana a dipositar ahir el vot té 18 anys i un sentiment de pertinença a la parròquia que va deixar clar a la segona frase. És part de la idiosincràsia de Laurèdia.

Cues al migdia al Prat del Roure

No van faltar matiners, però la majoria de votants van concentrar-se entre les dotze i la una, quan fins i tot van formar-se cues.

'Minimanifestació' a la capital

La indignació ciutadana per la crisi de l’habitatge va treure ahir momentàniament el cap pel Centre de Congressos d’Andorra la Vella durant la jornada electoral.

Gerard Buenache

“Seguir treballant la base és el nostre principal objectiu”

El fins ara tresorer de la Federació Andorrana de Tennis de Taula és, des de fa un mes, el nou màxim dirigent del club. L’anterior president, Antoni Martínez, ha fet un pas al costat i ara Buenache pren el relleu i certa línia continuista.

Quatre coses

0/7

Vinc del futur

Això és tot, amics

Tanquem la paradeta. “Omne animal post coitum triste”. Els clàssics, que sempre tenen una dita per a qualsevol ocasió.

A contracorrent

No s'aixeca ni amb viagra

La tendència a la baixa de la participació hauria d’obligar la classe política a una reflexió molt profunda sobre la nostra democràcia.