Notícies de

Bretxa salarial

La diferència salarial es manté. Els homes cobraven l’any passat 546 euros més de mitjana que les dones

Jan Missé Xandri, Preparador físic del Servei d’Envelliment i Salut del SAAS

Jan Missé Xandri, Preparador físic del Servei d'Envelliment i Salut del SAAS

“Si tenim bons hàbits, amb el pas del temps ho agrairem”

És llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Tracta persones d’edat avançada per revertir la fragilitat funcional. Aquest dimecres impartirà a Sant Julià de Lòria una xerrada sobre els canvis físics de l’edat.

El Japó és la destinació més desitjada.

REPORTATGE

Japó, destinació estrella a l’estiu

Les agències de viatges del país ja estan organitzant les vacances de diferents famílies, grups d’amics i parelles per aquest estiu. Els preus són cada vegada més elevats, tant als hotels com als vols.

Taller d’estimulació cognitiva a Trana EM el 2012.

Recordes quan

La malaltia invisible

Trenta anys de reivindicació defineixen la història de Trana EM, l’associació per l’esclerosi múltiple. Lluita que encara es manté viva perquè, tot i els avenços, els socis afirmen que encara queda camí per restablir la dignitat dels afectats.

Marta Grau

ELS IMPRESCINDIBLES

Els imprescindibles de Marta Grau

Guionista i escriptora. És doctora en comunicació i docent a Pompeu Fabra i Ramon Llull. Properament, realitzarà una residència d’escriptura a la Faber Andorra i exercirà com a tutora al Festival Ull Nu del 8 al 12 de maig, a banda d'impartir la xerrada "Una pàgina en blanc".

L’autoestima et farà una persona més independent, amb més criteri, més lliure i amb més seguretat.

EL RACÓ DEL PSICÒLEG

És culpa teva?

Hi ha una relació directa entre la teva autoestima i les culpes que assumeixes. Les persones amb autoestima baixa solen sentir-se més culpables que les que tenen una autoestima normal.