Notícies de

Lautaro de León, ‘Lauti’, amb la samarreta tricolor.

FUTBOL

Nou golejador per a l'Andorra

El davanter centre uruguaià diu que l’FC Andorra ha d’estar a dalt i ser un “dels galls del grup”

Els jugadors de la selecció sub-18 celebren el títol.

RUGBI DE SET

Campions

La selecció sub-18 es proclama vencedora de l’Europeu en categoria Trophy 2 en un final d’infart després d’un triple empat

Pont de fusta del camí de les barreres de la Massana

DMG

Concurs un estiu per emmarcar

Envia’ns fotos d’estiu a Andorra a xarxes@diariandorra.ad, X @diariandorra o Instagram @diariandorra, #DMGconcurs2024 i guanya un forfet de temporada per a Grandvalira, un bo regal per al restaurant Sol i Neu Club Hermitage o una entrada doble d’Inúu. Bases a www.diariandorra.ad

Roger Espuga

DMG

Els imprescindibles de Roger Espuga

EMPRESARI. Amb estudis d’ADE i màrqueting a Barcelona i als EUA, va fundar FIVE el 2021 amb dos amics. Actualment, compten amb streamers amb milions de seguidors i competeixen al màxim nivell dels e-sports.

Lunge des de terra

DMG

TO a terra

Us proposem una rutina de tres exercicis de potenciació tant de cames com d’abdominals i braços. Farem quatre sèries de 12 repeticions per costat en els exercicis unilaterals amb descans de 45 segons entre sèries.

Fes un viatge que et
permeti activar l’esperit
aventurer, connectar amb
tu mateix

DMG

Sense rumb

TINC ALGUNS CONSELLS perquè puguis gaudir al màxim d’aquests mesos d’estiu, estiguis treballant o fent vacances. A Andorra, o al lloc que hagis triat per passar uns dies de descans.