Notícies de

En Josep encara té uns dies per gaudir de les vacances, segurament farà rutes amb la moto.

DMG

“M’agrada fer ruta pels Pirineus”

JOSEP MAS. President de l’associació Laika. Treballa com a mestre en una acadèmia d’idiomes. 58 anys, sense parella. D’Andorra de tota la vida, li encanta anar amb la motocicleta al port de Pallarès.

Vanesa Arroyo

Els imprescindibles de Vanesa Arroyo

GeRENTA D’ANDORRA RECERCA I INNOVACIÓ. Llicenciada en Biotecnologia, amb màsters en Biotecnologia i Emprenedoria. “Molt curiosa i activa, amb vocació per crear solucions i no puc amb la monotonia”.

Passeig del riu

DMG

Concurs un estiu per emmarcar

Envia’ns fotos d’estiu a Andorra a xarxes@diariandorra.ad, X @diariandorra o Instagram @diariandorra, #DMGconcurs2024 i guanya un forfet de temporada per a Grandvalira, un bo regal per al restaurant Sol i Neu Club Hermitage o una entrada doble d’Inúu. Bases a www.diariandorra.ad

El grup Un Sábado Cualquiera, en concert ahir.

REPORTATGE

Mà cornuda i samarreta negra

El Tarter va acollir ahir la primera de les dues jornades del Rockòdrom Music Festival. Es tracta del primer festival de rock que s’organitza al país.

Visita del president de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa, el 2022.

REPORTATGE

Per què marxen els portuguesos?

La comunitat portuguesa és des de fa mesos l’única que perd residents en un panorama de creixement constant del nombre de ciutadans d’altres nacionalitats al Principat.

L’adaptació dansaire de “L’última ossa d’Ordino"

CULTURA

Èxit de la proposta andorrana a l'Ésdansa

Andorra, a través de l'Esbart Valls del Nord i l’Associació de Cultura Popular d’Ordino ha ensenyat en diferents activitats les danses i tradicions del país