ESTATS UNITS

L'accident d'una limusina causa vint morts a l'estat de Nova York

El vehicle, que va col·lidir amb un turisme a Schoharie, estava ocupat per convidats que celebraven una boda

L'accident d'una limusina causa vint morts a l'estat de Nova York

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La col·lisió entre dos automòbils a la localitat de Schoharie, al nord de la ciutat de Nova York (Estats Units), es va saldar almenys amb 20 persones mortes. Ho va confirmar ahir la policia de l’estat de Nova York. Un dels vehicles era una limusina en la qual viatjaven els convidats a una boda durant la tornada de la celebració. A conseqüència del xoc, la limusina es va estavellar contra un restaurant proper, atropellant diversos transeünts. Les primeres informacions asseguren que 18 de les víctimes viatjaven en la limusina. Les altres dues eren transeünts que en el moment de l’accident tractaven d’entrar a l’establiment amb els seus familiars per la zona de l’aparcament, un espai que estava ple de persones i vehicles.

L’accident es va produir dissabte passat a la tarda en un encreuament a la ruta 30 a l’altura de l’Apple Bar­re County Store. La botiga ha compartit unes paraules a les xarxes socials amb el missatge “ha estat horrible”. L’encarregada del local va explicar en declaracions a la premsa americana que el vehicle anava a gran velocitat en el moment en el qual s’apropava a l’encreuament. Les informacions assenyalen que la limusina circulava en pendent descendent, tot i que la policia adverteix que la investigació de l’incident encara està en una fase primerenca i encara no es coneix si els nuvis de la boda viatjaven també a la limusina, ja que la policia encara no ha informat dels noms de les víctimes tot esperant a comunicar-ho primer als familiars. El trànsit per la carretera va romandre tallat durant tota la nit fins a primera hora de la matinada d’ahir.

Schoharie és una localitat que està situada als afores d’Albany, la capital de l’estat de Nova York, a 270 quilòmetres de la ciutat novaiorquesa. Schoharie, tot i tenir una població de només 3.300 habitants, és una localitat coneguda que rep molts turistes durant aquesta època de l’any, en especial provinents de Nova York, per veure l’anomenada caiguda de la fulla i el moment en el qual les fulles dels arbres comencen a canviar de color.

tracking