Pablo González

“No som menys professionals pel simple fet de ser joves”

Emprenedor i impulsor de la xarxa de talent Pangea. Amb tan sols 23 anys s’ha convertit en un dels CEO més joves de l’Estat espanyol i dimecres (19 hores) ofereix una conferència a l’Acta Art Hotel d’Andorra la Vella.

“No som menys professionals pel simple fet de ser joves”

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Com descriuria la innovació?

Per a mi la innovació és la clau de l’adaptació i la transformació d’avui en dia, sobretot en un context digital. És una palanca per generar valor. És diferent de l’emprenedoria.

Què és l’emprenedoria?

L’emprenedoria és l’actitud que ens permet innovar, més que la innovació, que considero que és el resultat de l’emprenedoria. Has de ser capaç de veure les oportunitats.

Ens podria fer cinc cèntims de la conferència de dimecres?

Parlarem d’entendre de forma directa quines són les principals tendències que afecten l’entorn en el qual vivim i la importància del talent. Sempre diem que sense les persones no hi ha transformació i sense l’actitud adequada, tampoc.

Vostè va veure una oportunitat amb Pangea, com va sorgir?

Va començar fa tres anys. Vaig veure que hi havia molta gent jove que estava limitada per la seva edat i vaig pensar com podia empoderar tot aquest talent, així va sorgir Pangea.

Què és Pangea?

És un ecosistema de talent jove en l’àmbit mundial. El que fem és aprofitar el talent que tenim per resoldre els reptes que se’ns plantegen. És a dir, connectem el talent amb les empreses.

Com funciona aquest procés de connexió?

Nosaltres som una comunitat de milers de persones arreu del món, llancem els reptes que tenim dins de la nostra comunitat, i aleshores identifiquem quin és el talent que pot encaixar amb aquest repte.

Què ha de fer un jove talent per formar part de Pangea?

Tan sols ha d’entrar a la nostra pàgina web, allà haurà d’omplir un perfil i descriure detalladament quines són les seves habilitats professionals. Actualment ja som més de 50.000 membres.

En tres anys la seva empresa ha obtingut un creixement exponencial, creu que ha tingut èxit?

Considero que he tingut èxit, no per allò que tinc, sinó perquè em sento feliç fent el que faig i perquè soc on vull ser.

Quina considera que ha estat la clau de d’aquest èxit?

En aquests tres anys la clau ha estat l’equip de Pangea. Envoltar-me de gent que sap el que fa, que té la mateixa visió de l’empresa que jo. Al final l’aprenentatge en aquest procés ha estat valorar l’equip que tenim.

L’han menystingut per la seva joventut?

A vegades costa, però cal dir que hi ha molta gent que té en compte que ser jove no limita les teves capacitats. No som menys professionals pel simple fet de ser joves.

tracking