Moisés Gonçalves

“Ha estat una temporada difícil, dins i fora de la pista”

El Sideco Encamp es va proclamar campió de la Lliga Viatges Pantours de futbol sala. 10 títols consecutius de l’equip encampadà, que s’ha sabut reconstruir per tornar a conquerir el títol domèstic. Moisés Gonçalves va tornar aquest curs a les pistes per donar un cop de mà a l’equip.

“Ha estat una temporada difícil, dins i fora de la pista”

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Un títol que desconec si era esperat. Desitjat segur que sí.

El gran favorit era l’Atlètic Escaldes i ho sabíem des de principi de temporada. Vam empatar a la primera volta i a la segona ens van guanyar i, pràcticament, donàvem la lliga per perduda. Després van cometre una errada a nivell burocràtic, amb la sanció d’un jugador, i vam tenir l’opció de definir la lliga en un enfrontament directe.

El partit contra La Massana va tenir alternatives però vau acabar per imposar la vostra qualitat.

La Massana va fer una primera part espectacular, molt seriosa i ens va posar les coses molt difícils. A la represa vam tenir la sort de ficar dos gols, ells es van ensorrar una mica i aprofitant el físic vam aconseguir la victòria. Malgrat el 9-4 final va ser un partit molt complicat perquè teníem la pressió de l’obligació de guanyar per ser campions.

Deu títols consecutius i 13 en total. Esteu marcant una època al futbol sala del país.

Sí, ho podria semblar. Quan jo vaig arribar a l’equip des dels anys de Toni Berengueras, Lluís Goñi o Toni Viladot, nosaltres teníem una estructura muntada per poder guanyar el màxim número de lligues possibles. Amb la directiva nova s’ha seguit treballant bé i quan es fan bé les coses i aprofites l’estructura d’un club com l’Encamp el més normal és que passi això. Els èxits i els números s’han posat sobre la taula.

L’any passat van marxar molts jugadors i l’equip s’ha refet de la millor manera.

Ha estat una temporada difícil, dins i fora de la pista. La clau d’aquesta temporada va ser el viatge a Àustria per a la Champions. Vam fer molta pinya i aquest club per història sempre s’ha sabut refer. Van marxar molts jugadors, l’entrenador [Lluís Cruz] va perdre el seu pare i el club ha patit recentment la pèrdua de la directiva Ana Gómez. Aquest títol va per ella i pel Diego, el meu fill.

Jugar amb Saviola només pot donar avantatges.

Javier és una estrella del futbol que va arribar amb una humilitat increïble a l’equip. Amb la trajectòria que té i els títols que ha guanyat és d’agrair poder comptar amb ell, tant en la vessant humana com esportiva. Suma, dona suport a l’equip i és sensacional. Ens sentim afortunats de poder gaudir d’ell.

No sé si té un sabor especial el títol per l’afer amb el Tortell EScaldes.

No, gens ni mica. Els títols sempre tenen bon sabor però mai per un cas així. Nosaltres no teníem res a veure amb la polèmica que es va crear. Un altre equip de la parròquia [el CV Encamp] necessitava la pista per entrenar i es vavalorar donar prioritat a ells perquè la competició que disputaven és més important que la nostra. Cadascú defensava els seus interessos.

tracking