Kevin Courrieu

“Serà un any atípic, però els objectius no canvien”

L’esquí no ha estat aliè ni a la pandèmia, ni al fet d’haver de mentalitzar-se per una temporada incerta i condicionada. La setmana passada es va presentar l’equip nacional d’alpí amb la continuïtat com a tret característic i amb la il·lusió que l’impacte de la Covid-19 sigui el mínim possible

Kevin CourrieuKEVIN COURRIEU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Una temporada atípica i estranya.

Malauradament com a tots els esports i a la societat, en general. La situació sanitària i la pandèmia fan que la temporada sigui molt diferent, sí.

Com es conviu amb la incertesa? Com es prepara un any així?

Personalment, vistes les meves darreres tres temporades, amb lesions de genoll i altres problemes que he tingut, que tampoc venen al cas, han estat uns anys una mica atípics i crec que aquesta no serà una temporada tan diferent per a mi. Ara estem tots a l’espera de saber com evolucionarà tot, què hem de fer, com ho fem i, en definitiva, adaptar-se en l’últim moment a la situació.

El gran repte és fer alguna Copa del Món.

És clar que aquesta possibilitat està sempre al cap i és l’objectiu que tenim des de petits, competir i guanyar en Copes del Món. Igualment, sempre he pensat que les coses s’han de fer a poc a poc i com més rodatge es tingui millor. Encara no tinc ni l’esquí per llançar-me en una pista de Copa del Món ni la confiança després d’aquests tres anys tan complicats.

Com ha anat la pretemporada?

Ha anat bastant bé i crec que, malgrat l’aturada obligada pel confinament, hem tingut força sort. A totes les estades que hem fet, a Les Deux Alpes, Saas Fee i Stelvi,o hem pogut tenir molt bones condicions de neu, de temps i, personalment, m’he adaptat molt ràpid al nou material que ens han donat.

És un amant declarat de la bicicleta i les xarxes són testimoni de les seves sortides.

La bicicleta de carretera, sobretot. És un esport que m’encanta i m’agrada molt el fet d’estar a la muntanya tranquil, fent una activitat que em dona molt plaer i, la veritat, és que em permet gaudir i desconnectar. Estàs allà fent esport sol, et permet estar pensant en les teves coses i em va molt bé. Ara bé, l’esport que practico més, a banda de l’esquí, és el trial.

Quin és el seu calendari més immediat?

El nou programa de Copa d’Europa l’han canviat moltes vegades i encara no sabem si l’actual serà el definitiu. Amb el calendari d’ara em trobo que hi ha moltes pistes noves per a mi i que no les he fet mai. Abans de les primeres Copes d’Europa –que seran el 5 i el 6 de desembre–, però, hem d’anar el dia 8 i 9 cap a Tignes a fer un parell de supergegants FIS.

tracking