Alexandra Olariu

“La dona feta a si mateixa és la que trenca els estereotips”

La plataforma va néixer ara fa quatre anys.  30 anys i de nacionalitat romanesa, representa un servei amb més d’un milió d’usuaris de varis perfils. Des de la seu, a la localitat danesa d’Aarhaus, es vetlla pel compliment del ‘Good Life eDating’.

Alexandra OlariuSUGARDATERS

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Exactament, què és SugarDaters?

Les relacions sugardating es donen entre una persona ben posicionada a l’escala social, amb una economia sòlida i recursos, i una altra persona a la qual li agradaria portar un nivell de vida més alt. Sempre intentem ser inclusius en els termes per no fomentar els estereotips, encara que a efectes pràctics la persona ben posicionada sol ser un home madur.

I no hi ha dones en la seva plataforma?

És clar! ens encanten les SugarMamas! Les dones fetes a si mateixes són les que veritablement trenquen estereotips. L’únic però és que n’hi ha poquíssimes i és una pena, perquè hi ha milers i milers de ToyBoys –la versió masculina de les SugarBabies– que estan ansiosos d’estimar i aprendre d’una dona d’èxit.

Amb aquestes definicions, pot portar a malentesos sobre el que realment fan.

La nostra activitat no genera cap confusió, són alguns mitjans de comunicació els que confonen l’opinió pública per aconseguir clics. S’ha arribat a donar el cas de periodistes que han entrevistat usuàries i, quan aquestes no els han dit el que ells esperaven escoltar, han omès aquests testimoniatges de les seves informacions.

I llavors?

Quan publiquen la seva versió subjectiva del sugardating, la nostra web s’inunda de persones que no la utilitzen correctament i hem de fer servir tots els nostres recursos per detectar i eliminar aquests perfils. Ara estem renovant el concepte de sugardating sota el lema Good Life Dating! per allunyar-nos-en.

En quants països estan?

Ara mateix treballem en 27 països, entre els quals també hi ha Andorra, on tenim usuaris des del 2017, que és quan va començar a funcionar la plataforma.

Tenen molts clients andorrans?

No podem donar dades absolutes per protegir la privacitat dels nostres usuaris. SugarDaters compta amb més d’1.000.000 d’usuaris de tot el món que confien en nos­altres, però sí, en tenim.

Tenen algun tret diferencial?

El que hem pogut observar és que la majoria dels usuaris andorrans que tenim s’acostumen a registrar a Espanya o França, per tal que el camp dels contactes no acabi sent molt limitat.

Els han afectat les restriccions en el negoci?

SugarDaters és només un lloc de trobada entre persones que saben el que volen, que tenen clar quin tipus de parella necessiten. Són les persones les que tenen la responsabilitat de complir les restriccions. Nosaltres no podem dir-los que a les dotze han d’anar a casa com a La Ventafocs, encara que per descomptat apel·lem perquè tothom sigui responsable i compleixi les lleis.

tracking