Zhou Wang

“Andorra era el país perfecte per canviar el ritme de vida”

Després de passar la seva joventut a Xangai, va decidir començar una nova etapa ben lluny de la metròpoli. Ara ha obert la botiga Gastronomia oriental W, convençut que els productes asiàtics són una tendència

Zhou WangM.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com va sortir la idea d’obrir un comerç de productes asiàtics?

Vaig pensar que era una bona idea obrir un tipus d’establiment així a Andorra. Més que res, perquè no n’hi existeix cap més d’igual en aquests moments. Soc l’únic que ven aquest tipus de productes aquí al Principat.

D’on és originari vostè?

Jo soc xinès i vinc de Xangai, on havia viscut des de petit. És la ciutat més poblada del món.

De Xangai a Andorra. Realment és un canvi important!

En un moment determinat vaig decidir que volia viure de manera més tranquil·la i pausada. Va ser llavors que vaig pensar que Andorra era el país perfecte per establir-m’hi i canviar el ritme de vida. A més, penso que és un lloc segur.

Quin tipus de productes ofereixen?

És una mena de supermercat i hi oferim tot tipus de productes alimentaris asiàtics. Japonesos, coreans, xinesos, tailandesos, vietnamites... També hi venem estris de cuina, com cassoles i productes semblants.

Quines són les preferències dels seus clients?

L’oferta de la botiga és molt variada i tothom hi compra segons les seves necessitats. Tot i això, els productes més venuts són els snacks.

Com s’informen els clients del tipus de producte que estan comprant?

Tots els productes estan etiquetats amb la traducció espanyola perquè el client pugui saber què està adquirint. També hi surt informació sobre els ingredients, la conservació i la preparació.

Em podria posar algun exemple de producte?

A la botiga pot trobar, per exemple, unes patates xips amb gust de Kimchi, arròs especial per preparar sushi, o begudes isotòniques personalitzades amb personatges de dibuixos animats, com Son Goku o l’A- rale.

Quin tipus de client ve a la botiga?

Gent asiàtica, però també gent d’Andorra. Una mica de tot. Hi ha molts clients que se sorprenen, perquè són productes que no havien vist mai.

També venen productes a restaurants asiàtics d’Andorra?

Sí. Els venem diversos tipus de cerveses i també arròs per fer sushi. Tenim bastants clients en aquest sentit.

Ofereixen algun tipus de curs de cuina?

No.

Vol afegir alguna cosa?

M’agradaria poder rebre més clients.

tracking