Marc Font

“Arribem molt bé a la cita del Mundial, a Palència”

Va aconseguir la victòria a l’Enducròs de Beixalís, la quarta prova del calendari del Campionat d’Andorra. Per al pilot, aquest ha estat un bon test de cara a preparar la 24MX Hispània, a Palència, el cap de setmana vinent

Marc Font

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Una victòria incontestable, a Beixalís.

Vam acabar molt contents, tot i que ha estat la cursa que ha tingut menys pilots inscrits i ha estat una llàstima. El Moto Club treballa molt els traçats i amb molta il·lusió i, al final, van venir menys corredors.

No va donar cap opció als seus rivals.

En les dues mànegues (20 minuts cadascuna) vaig aconseguir dominar de principi a fi i notava que només una avaria o problemes mecànics em podrien apartar de la victòria. Vaig notar des de l’inici que aniria bé i que no fallaria.

Era un traçat d’un quilòmetre, molt variat i amb obstacles de tota mena.

És el terreny de l’antic abocador de Beixalís, a la Massana. Es van barrejar una gran varietat d’obstacles, alguns de naturals i d’altres d’artificials, en aquest cas, passos sobre pedres soltes i arbres tallats. Es fan recorreguts que pugui fer tothom i que no avorreixen amb revolts en un terreny pla.

Venia d’una lesió al genoll.

Sí, me la vaig fer la setmana passada entrenant i em vaig poder provar sobre la moto a Beixalís.

La seva idea era no arriscar.

Al principi de la lesió em feia molt de mal el genoll i els metges no m’ho van pintar gaire bé. Les proves ja van indicar que, afortunadament, no era gaire greu i vaig decidir valorar si podia participar a l’Enducròs de Beixalís.

I va decidir que sí.

Durant els entrenaments i en notar que no em feia mal i que podria córrer, la resta va venir rodat. Vaig córrer encara amb més entusiasme perquè creia que em quedaria a casa pel Mundial. No vaig notar gairebé molèsties i crec que arribem amb els deures fets a la prova del Campionat del Món.

Afortunadament no es quedarà a casa i anirà a Palència.

El cap de setmana és la 24MX Hispània, a Palència, i és una prova del Campionat del Món de Hard enduro que he tingut com a gran objectiu des del principi de la temporada.

Ha tingut sempre aquesta cita al cap.

A l’estiu vaig anar a la Red Bull Erzbergrodeo (Àustria) i a la Red Bull Erzbergrodeo (Itàlia), les dues puntuables per al Campionat del Món de Hard enduro, i des que vaig sortir d’allà Palència era el repte.

El seu entrenament ha anat enfocat a la 24MX Hispània.

Absolutament. He entrenat molt pensant en el recorregut de Palència, que ja conec perquè hi vaig estar l’any passat. Físicament arribem bé i anirem a fer-ho el millor possible.

tracking