Enric Molina

“El Crèdit Andorrà Open és un projecte per al país”

Soci de Tennium des de 2017, s’encarrega de portar la carrera esportiva de Vicky Jiménez i és el CEO del nou torneig WTA que se celebrarà a Andorra a finals de novembre. Un 125 que es vol fer créixer a un 250
o 500 en un futur.

Enric Molina, CEO Crèdit Andorrà Open

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La idea de crear un torneig WTA a Andorra no ve d’ara.

Les primeres passes es van fer fa tres anys, just després que Vicky guanyés l’Open d’Austràlia júnior. Volíem aprofitar la volada que estava agafant la tenista per poder fer un projecte de país, que pugués deixar un llegat.

Un torneig internacional de prestigi, el Crèdit Andorrà Open.

Exacte, i a ella també l’ajudarà molt pel que suposa jugar a casa i la il·lusió que li fa. Moltes no tenen l’oportunitat de fer-ho i serà una plataforma per a ella per créixer i per enganxar al tennis la gent del país.

I amb l’ambició per bandera.

Volem fer les coses bé i consolidar el torneig com a WTA 125, que ja és un nivell important en el circuit internacional. Ara bé, tenim l’ambició de créixer si es donen les circumstàncies i és una aposta de què estem convençuts i esperem que ens acompanyin tots els actors. Ens agradaria convertir, en un futur, el torneig en un 250 o un 500.

Posa molt l’accent en el fet que aquest és un projecte de país.

Absolutament. És un projecte a Andorra i per al país. Hem tingut molt bona acollida amb les institucions i els va encantar la idea. El sector privat també ha rebut la proposta amb entusiasme i hi estem implicant molta gent.

Hi ha confirmades jugadores top 50 i top 100. A la presentació va preferir no desvetllar cap nom.

[riu] No és qüestió de voler donar noms o no, simplement que la llista es tanca el 31 d’octubre i hi poden haver altes i baixes. Vicky serà l’ambaixadora i hi haurà molt bon cartell perquè tal i com està col·locat el torneig d’Andorra al calendari, moltes jugadores voldran començar a agafar punts per a Austràlia [inici del curs].

Vicky ja es va ficar la pressió de guanyar-lo.

No fem el torneig perquè el guanyi, però clar que és el nostre desig i el seu. Només pensem que, tal com està ara i el nivell que té, el pot competir amb total garantia.

17 anys i no para de créixer.

El Crèdit Andorrà Open li arribarà en un gran moment. Hi ha molta feina darrera i estem molt contents de la seva evolució. Vicky fa el seu camí i no ens posem límits ni objectius concrets, però està agafant molta experiència i ha anat creixent molt.

Top 150 del món.

Ara es troba la 147, sí, però el més important és el nivell. Ha guanyat a jugadores top 100 i, a més, competint sempre. Arribarà a final de temporada a un molt bon nivell i amb il·lusió.

tracking