Gemelas Pin

“A Caldea repartirem energia, motivació i diversió”

Esther i Gemma Pineda eren nedadores professionals i es van convertir en un fenòmen a les xarxes socials durant la pandèmia. Demà seran a Caldea per oferir als socis i sòcies del club dues masterclass, una de tono i una altra de core.

gemelas pinINSTAGRAM

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Un ‘boom’ increïble, el vostre, durant la pandèmia.

Sempre vam tenir clar que necessitàvem visibilitat i amb la quarantena vam aconseguir tenir-la. Mai t’esperes tenir tant d’èxit, però fem entrenaments diferents i això enganxa la gent.

La vostra proposta per entrenar és original.

Creiem que és la clau i la gent ho agraeix perquè oferim més coses que els entrenadors convencionals. Ja per començar som dues i els entrenaments són molt variats i adaptats a totes les edats i nivells. A més ensenyem que, a casa i sense material, també es pot entrenar.

I a més introduïu la nutrició.

Un aspecte cabdal. L’alimentació i l’esport van sempre units perquè un per molt que entreni bé si no acompanya amb una bona alimentació, i equilibrada, no obtindràs mai els resultats desitjats.

Hi ha molta gent que no aconsegueix ser constant a l’hora d’entrenar.

La motivació és essencial i has d’impulsar-te pensant en l’objectiu que es vol aconseguir. A més, també és preferible no fer sempre el mateix per evitar l’avorriment i tenir ganes de treballar coses diferents.

I si es veuen resultats, la motivació creix.

Evidentment. Si vas avançant en els entrenaments i vas veient una evolució i uns resultats, la motivació arriba sola. Arribes a un punt que ja no vols només resultats físics, sinó també mentals i d’autoestima.

Interactueu sovint amb els vostres seguidors.

El feedback amb ells i poder compartir opinions i experiències és el nostre motor, sincerament, per poder seguir creixent. També veure la seva motivació i els seus resultats perquè dones vida i salut a les persones.

Què es trobaran els socis de Caldea a les ‘masterclass’?

Anirem a repartir energia, ganes i molta diversió i la gent marxarà a casa entrenats, tonificats, cansats i, sobretot, molt motivats i amb ganes de seguir. Quan sortin per la porta ja voldran entrenar de per vida.

És la vostra primera visita a Andorra?

No. Vam ser-hi fa molts anys, quan nadàvem, per una concentració i una competició de natació per treballar el tema de l’alçada. Vaja, que feia 15 anys que no veníem a Andorra!

Estareu acostumades a respondre-ho però, no us piqueu entre vosaltres?

I tant! Una es pica més que l’altra i no passa res [riuen]. Ara bé, la Gemma ho accepta i al minut ja li ha passat. Jo li recordo que som família.

tracking