Kevin Sanches

“És la millor oportunitat que he tingut a la vida”

24 anys. Serà el representant de l’ACA i el COA a les Olympic Esports Series, esdeveniment d’esports electrònics impulsat pel Comitè Olímpic Internacional que se celebrarà a Singapur durant el mes de juny.

Kevin Sanches, Pilot de Sim Racing

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Representarà Andorra a les Olympics Esports Series. S’ho esperava?

La veritat és que no. Vaig veure qui hi participava i hi havia gent amb més edat i experiència, però ho vaig fer el millor que vaig poder i vaig acabar sent el guanyador.

Quina va ser la clau?

Vaig fer el millor que vaig poder i em vaig assegurar la classificació. Aquell mateix dia vaig provar el circuit a casa, que ja coneixia, i vaig entrenar unes hores abans de la competició.

La cosa va anar de dècimes.

Sí, hi havia un nivell força alt. Jo vaig fer 1’17”316 i el segon 1’17”708. Era tot molt just, i en un revolt on frenes abans o un error mínim dels rivals o una millora meva es jugava tot.

Què significa ser el primer representant del país a les Olympic Esports Series?

Moltíssima il·lusió. Quan em van dir que hi anava no m’ho acabava de creure i vaig marxar a casa plorant d’emoció. Fa anys que jugo a Sim Racing i porto el Gran Turismo a la sang des de petit. És la millor oportunitat que he tingut a la vida i ja és una victòria per a mi.

Serà un esdeveniment nou.

El fet que Andorra estigui representada és un gran pas. Hi serem amb un representant i ens deixarem veure. No tenim tanta repercussió com altres països, i que un país petit com nosaltres hi sigui és important.

Quins objectius es marca?

Gaudir, però donant-ho tot. He vist els temps dels rivals i potser no arribem a ser dels millors, però anirem a donar guerra i volem demostrar que no anem només a mirar què hi ha.

Quina preparació tindrà?

Entrenar tots els dies que es pugui al circuit, i també amb els serveis de l’acadèmia d’e-Sports de l’ACA amb psicòleg, preparadora física i entrenador. Amb l’ACA entreno quatre hores a la setmana, i a casa més.

Com va començar amb el Sim Racing?

Amb 13 o 14 anys. Primer amb la PlayStation 2 amb un volant, i quan vaig fer el gran salt va ser amb la PlayStation 3 i el Gran Turismo 5.

I té experiència en l’automobilisme real?

També, però poca, i amb cotxes meus o del meu germà.

Es veu fent el salt a l’equip d’e-sports de l’ACA?

M’agradaria fer el salt perquè és una bona oportunitat, i m’agradaria pujar, és un repte, i passar de ser un hobby a ser alguna cosa més important.

Li és fàcil compaginar-ho amb el dia a dia?

No gaire, però es fa el que es pot.

tracking