Stella Quiroga

“La diabetis està relacionada amb la falta d'amor propi”

Argentina amb més de vint anys al país. Té 48 anys i dos fills, de 23 i 26 anys. Es dedica a ajudar les persones que presenten problemes emocionals mitjançant l’empresa Descodifica’t. Es defineix com una dona lluitadora, optimista i empàtica.

Stella Quiroga

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

En què consisteix la descodificació emocional?

És un mètode humanista centrat a aconseguir una comprensió profunda de la nostra manera de percebre el món amb la finalitat de millorar la nostra realitat i la dels altres.

Quina és la seva finalitat?

Dissociar la persona de la seva percepció i brindar-li una perspectiva sistèmica de més amplitud, que li permeti reconèixer factors emocionals heretats que limiten la seva evolució.

Cada malaltia té origen en les emocions.

Sí, quan em vaig formar podia accedir a un diccionari on es relacionaven les malalties amb les emocions. Un dels exemples és la diabetis, que està relacionada amb la falta d’amor propi.

Tothom pot rebre una descodificació emocional?

A partir dels 13 o 14 anys pots rebre-la, abans no perquè tots els nens estan sans, simplement són un reflex directe dels seus pares.

La gent surt contenta?

Molt, i a més m’ho expressen, per a mi és el més gratificant de tot. Has d’ajudar, però sense deixar que els problemes dels altres t’afectin en l’àmbit personal. No tinc el costum de fer les sessions en un temps determinat, cadascú hi és el temps que necessita.

Sol atendre més homes o dones?

Un 90% són dones i un 10% són homes. Aquests últims estan completament bloquejats durant les sessions, els costa molt expressar els seus problemes, no són d’obrir-se tant, almenys és la visió que tinc de les diverses sessions.

Com es realitzen les sessions?

Seguint quatre passos. El primer consisteix en la presentació de l’usuari, en el segon pas la persona m’explica quin és el seu problema sense incloure detalls, en el tercer parla sobre el seu neguit de manera profunda, i en el quart em parla sobre la mateixa vivència, però remuntant-se a quan era adolescent, per explicar-me com ho va passar en aquell moment.

Benefici principal?

La salut. Fer una descodificació emocional ens ajuda a gaudir d’una millor salut. Aquesta ho és tot, sense ella no fem res. Si hi ha salut tot arriba. També és molt important cuidar el cos fent exercici, que, a més, proporciona que ens evadim dels nostres problemes personals.

Per què va crear Descodifica’t?

Vaig obrir l’empresa per poder exercir la meva professió d’una manera correcta pel que fa als conceptes legals. Em dono a conèixer amb l’eina de la publicitat.

tracking