Marc Rodríguez

“Fer un gol amb la selecció és una sensació increïble”

Lateral de la selecció i jugador del Juvenil A del Sabadell. De 18 anys és internacional també amb la sub-21 i ha estat un dels jugadors més destacats, amb gol olímpic inclòs, al recent Preeuropeu que ha jugat el combinat sub-19 a Bulgària.

Marc Rodríguez, Internacional sub-19

Un molt bon Preeuropeu, el de la sub-19.

Totalment i, fins i tot, se’ns va presentar l’ocasió de classificar-nos perquè vam quedar a un sol punt i això té un mèrit enorme. Hem competit, hem estat a l’altura i acabem molt contents tenint en compte que era un grup molt potent.

Per començar, Sèrbia.

Tots els partits es van decidir per detalls i aquest va ser un. A més, aquesta Sèrbia, quan era sub-17, va arribar a les semifinals de l’Europeu i és un bloc molt potent.

Escòcia us guanya 3 a 1 però sua de valent.

Al minut 73 anàvem 1 a 1 i el partit estava obert. Van fer el segon i nosaltres desaprofitem dues claríssimes per empatar i ells acaben fer el tercer en el moment que nosaltres ja estàvem bolcats.

Per acabar, triomf contra Bulgària, el segon de la història de la sub-19.

El millor final. Estàvem convençuts que si competíem el partit el podríem guanyar. Bulgària va disputar tot el torneig comptant amb els nostres tres punts i això ens va motivar encara més.

I fa un gol de córner directe.

El meu gol va ser increïble. Mai m’havia imaginat poder marcar amb la selecció i és una sensació difícil d’explicar i tot un orgull. Més enllà del gol estic molt content per la victòria i per haver pogut aportar el meu granet.

Hi ha una generació fantàstica a la sub-19.

I a la sub-17 i a la sub-21. Tot l’esforç que està fent la federació amb el futbol estudi ens dona moltes facilitats, tant per entrenar-nos, com per estudiar, com de mitjans i els resultats es noten. Tot suma i cada cop creixem més i anem aconseguint més punts.

Només cal mirar la darrera convocatòria de l’absoluta.

Exactament. Minuts per a Ot Remolins contra Bielorússia, Bryan Olivera va jugar els 90 minuts contra Israel i només Dacu es va quedar sense participar-hi. Tres exemples que demostren que s’aposta pels joves i això motiva moltíssim perquè veus més a prop que es pot arribar.

La sub-21 demostra ser un excel·lent viver de jugadors.

S’està fent una feina excel·lent, tot dirigit per Eloy Casals, que sap motivar i gestionar molt bé el grup. A la fase estem a dos punts de batre el rècord històric i és una dada que diu molt.