Gerard Buenache

“Seguir treballant la base és el nostre principal objectiu”

El fins ara tresorer de la Federació Andorrana de Tennis de Taula és, des de fa un mes, el nou màxim dirigent del club. L’anterior president, Antoni Martínez, ha fet un pas al costat i ara Buenache pren el relleu i certa línia continuista.

Gerard Buenache

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nou president del CTT Valls del Nord.

En una conversa amb l’anterior junta el Toni [Martínez, expresident] ja ens va transmetre que volia fer un pas al costat i apartar-se del club, ja que tenia l’Oriol [Martínez] a Alemanya i volia centrar en ell l’atenció. L’assemblea general es va fer el 15 de novembre, els socis van acceptar la candidatura per majoria i n’estic molt agraït.

Objectius i il·lusions renovades.

Seguiré una mica la línia de club que ha deixat l’anterior president i amb l’ajuda del director tècnic, Xavi Martínez, fomentar la base, amb els nens, que són el principal actiu del club. Amb els adults hem ampliat quotes de soci, en tenim més, i volem donar una empenta a les formacions a les escoles.

El club es troba en un bon moment, amb rècords al primer equip.

Després de finalitzar la primera volta del campionat, l’equip és líder i estem molt contents perquè la Segona Nacional és una categoria molt complicada. A més, amb els tres jugadors nous, estem fent un gran treball també i si tenim possibilitat de seguir creixent ho farem.

Hi ha un bon planter de jugadors.

La base és la joia la corona del club. S’està treballant molt bé i l’aspecte positiu de tenir obert de dilluns a divendres ajuda que els nens puguin anar tenint un molt bon progrés i la majoria hi ve cada dia.

Oriol Martínez ja no hi és, però és el mirall de tots i totes.

La base que ve darrere de l’Oriol és molt bona, també. No van començar tan petitets com ell, però estem molt orgullosos de la feina que fan.

Era una qüestió de temps que marxés a un altre club.

A Andorra no disposem de tècnics tan especialitzats i és lògic que, tenint en compte que es vol dedicar al tennis de taula, marxés a fora. És a Alemanya, en una acadèmia, i ja abans ens acostumaven a reclamar perquè anés allà i, de fet, un dels seus entrenadors va ser campió del món.

Deu estar millorant moltíssim.

El vam veure fa poc, abans del Preestatal, on va quedar quart, i es nota molt el canvi que està fent. A més, estar en una acadèmia, centrat en el tennis de taula, l’ajuda molt a seguir creixent com a esportista.

Vostè és molt polifacètic.

He jugat a futbol sala, he estat caramellaire major i ara president del CTT Valls del Nord. He provat disciplines, sí, però el tennis de taula és la que més m’agrada.

tracking