John Holt, DJ i productor

“El nivell del tecno andorrà és igual que l’espanyol”

Amb més de 10 anys de carrera, Holt ha actuat en gairebé tots els escenaris andorrans així com en llocs emblemàtics com la sala Fabrik de Madrid. També ha llençat un segell de música electrònica anomenat Black in Black per atraure el talent andorrà.

John Holt

John Holt

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Com va començar amb la música?

Des de petit portava la música a la sang i sempre m’han agradat tots els gèneres, però el meu cosí punxava i em vaig començar a interessar per l’electrònica. Llavors amb catorze anys vaig agafar una tauleta per provar i m’hi vaig enganxar.

Quins gèneres toca?

Quan creo m’agrada un so contundent i obscur, llavors busco més el trance, techno… Però quan punxo en un esdeveniment més tranquil m’agrada més el house o el funky.

Quan crea, en què es fixa?

A mi m’agrada la música clubera i el que busco són artistes que m’agraden dels quals agafo una pista de referència i deixo volar la imaginació. A partir d’aquesta pista inicial ho creo tot des de 0.

Com està l’escena del tecno a Andorra?

A l’hivern està molt bé perquè tenim molt moviment i tenim bastants clubs que obren durant la temporada, així com festivals com l’Hibernation o el Row, però fora de temporada està més limitat perquè els clubs de dalt tanquen i els de baix tiren més de música comercial.

I a nivell de productors?

Hi ha productors, però no n’hi ha tants, devem ser uns 4 o 5 que anem fent cosetes. De fet, nosaltres hem tret un segell discogràfic per animar la gent d’Andorra que produeix a treure música.

Què busqueu amb el segell?

La idea és que sigui un segell per a tothom. Volem que ens passin música andorrana i vendre-la arreu del món. En aquest aspecte som pioners al país, ja que som l’únic segell de música electrònica. La gent que produeix al Principat ens passa música i els anem aconsellant perquè puguin treure la seva obra a totes les plataformes.

Com està anant el projecte?

Força bé, ja que no busquem quantitat, sinó qualitat. El nivell d’Andorra està igual de bé que l’espanyol llavors no necessitem tampoc molta música.

També toca la trompeta.

Fa un any vaig començar. La trompeta sempre m’ha agradat, me’n vaig comprar una i em vaig apuntar a l’institut de música. És un instrument que el vull incloure en els meus espectacles, ja que queda bé amb el house i el funky que m’agrada tocar.

Quin seria el seu concert somiat?

El main room de Florida 135, vaig tenir la sort de poder punxar a la sala petita i sempre he pensat que m’agradaria tocar a la principal. Punxar a la catedral de la música electrònica espanyola seria brutal.

tracking