Movilita

MovilitaA.R.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Romania és un país ple de naturalesa, història i varietat, que ofereix àmplies possibilitats a tots els visitants. El nostre viatge va consistir en tres zones molt diferents: Sinaia, Movilita i Slanik-Moldova. La visita va començar a Sinaia, un petit poble conegut com la Perla dels Carpats. La ciutat és remarcable per l’impressionant castell de Peles, una obra neorenaixentista que és de les més populars de país. Quan vam arribar al cim del turó on es troba el castell, ens va rebre la vista dels boscos i les muntanyes dels Carpats que s’estenien fins on arribava la vista. A simple vista, de la construcció destaquen les torres i les decoracions exteriors que adornen totes les parets. Però no tan sols crida l’atenció la façana, sinó que l’interior també està a l’altura i està decorat amb talles de fusta i marbre. A més, l’espai que fa anys va servir com a residència de la reialesa romanesa s’ha convertit en un museu que conté una col·lecció d’art de l’època molt extensa. A l’exterior vam tenir l’oportunitat de passejar pels jardins, que estan decorats amb estàtues dels que van ser els habitants del castell.

Després de visitar Sinaia, el viatge va continuar cap a Movilita, un petit poble al camp on vam passar les nits. Tot i que la zona no és gaire coneguda, atrau per la tranquil·litat que es respira a l’ambient. Allí es pot experimentar la senzillesa de la vida rural romanesa. Els vilatans van ser hospitalaris i vam poder compartir amb ells el seu dia a dia, i va ser una gran oportunitat per allunyar-se de l’enrenou de la ciutat i conèixer la natura i la cultura local.

La darrera parada va ser Slanik Moldàvia, una ciutat balneari coneguda per la seva aigua mineral. Aquest indret és conegut per ser un centre ideal per relaxar-se. Durant l’estada vam visitar els nombrosos camins naturals que ofereix la ciutat i vam beure de les fonts d’aigua mineral que omplen la zona i que ofereixen diversos sabors i propietats segons les creences locals. Aquest viatge a Romania ens va permetre descobrir tres llocs molt diferents, però igualment fascinants.

Des de la natura de Sinaia fins a la vida rural de Movilita, cada parada va oferir una experiència única. Sens dubte, Romania és un país que té molt per oferir i que val la pena visitar per descobrir les seves meravelles.

NO T'HO PERDIS

ESGLÉSIES AL SUBSOL
A Targu Ocna es troba una gran mina de sal 240 metres per sota de la superfície. Entre les parts habilitades per al turisme es troben atraccions per als més petits i fins i tot una capella que originalment van construir els treballadors l’any 1992.
Esglesia

Esglesia

tracking