Sisi Bon, Cantautora i compositora

“Quan estic en directe ensenyo la versió més natural i propera”

Cantautora i compositora. Andorrana de 26 anys i encampadana. Actualment viu a Londres. Fa uns anys va fer classes de cant amb la Nina d’Operación Triunfo i té un diploma de composició. Va estudiar a BIMM i aquest any ha cursat un màster de pràctica musical.

Sisi Bon

Sisi Bon

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Quan es va iniciar amb la música i per quin motiu?

Quan tenia tres anys ja cantava i sempre m’ha agradat molt expressar-me artísticament. La música és una forma de connectar amb qualsevol persona.

Com definiria el seu estil musical?

Diria jazz-rock. Les meves influències musicals són del jazz i el soul.

Com va anar la rebuda del seu primer single ‘Hey Mr Stranger’?

Amics i familiars van rebre la cançó amb les mans obertes. És una cançó on la història pot connectar amb qualsevol persona ja que és una relació no corresposta. I a més, és un desconegut que idealitzes. Ha arribat a quasi 6.000 oients.

Per què es vol fer un lloc a l’escena musical anglesa?

No em tanco de lloc però sí que és cert que a Londres tinc més oportunitats musicals perquè és una de les ciutats més concorregudes.

I fins on li agradaria arribar?

L’èxit és un terme molt relatiu. Tindria èxit si arribés a treure les meves cançons i les pogués cantar en directe. El meu estil es diferencia de la resta de la gent perquè dono molta importància a la veu en directe.

Per què?

S’ha perdut l’autenticitat de les persones. Avui en dia gairebé tothom no ensenyem qui som i l’essència de les persones s’ha perdut. Quan estic en directe m’exposo davant del públic i tinc la capacitat de connectar amb les persones en el moment present. És una forma d’ensenyar la meva versió més natural i propera.

Quina diferència hi ha al panorama musical de Londres i Andorra?

El lloc on estic importa moltíssim i l’entreteniment a Andorra és molt diferent al de Londres però perquè aquesta és una ciutat urbana. Al Principat costa molt que la gent assisteixi a coses lúdiques, i a part la ciutadania és molt parada. S’ha de donar més importància a l’entreteniment i també més suport als artistes del país.

Té algun projecte entre mans?

De cara a finals d’any estrenaré un EP, un mini àlbum de cançons. Es dirà Butterfly, que vol dir papallona i psique i ànima en grec i les cançons seran sobre temes que han afectat la meva identitat com a persona.

Què significa la música per a vostè?

És la millor forma de comunicar-me i de poder obrir-me perquè la gent em conegui. La música per a mi és el més important i sempre ha format part de mi. No podria viure sense ella, em completa i ho és tot en la meva vida.

tracking