Ld’A afirma que “avui en dia” Ferrer no és un actiu a incorporar

Amadeu Rossell assegura que “s’analitzarà en el futur” i que si hi ha confluència ideològica i de manera de fer l’exministra i Ld’A “es trobaran”

46364.jpg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

És la reflexió d’Amadeu Rossell sobre la possible incorporació de Rosa Ferrer a la formació. El secretari general de Ld’A en ser qüestionat sobre si l’exministra és un actiu polític important que s’hauria de guanyar per a la causa liberal va respondre que “avui en dia no. S’analitzarà en el futur i crec que ens hem de donar el temps necessari per anar tranquils, no hi ha cap pressa”, va dir en una entrevista a COPE Andor­ra-AD Ràdio. El dirigent liberal va remarcar que la pressa ara “és solucionar temes polítics, no si Rosa Ferrer va amb Liberals”, i hi va afegir que és el moment “d’estar pendents dels esdeveniments, deixem-nos d’ideologies i treballem”. En aquest sentit, va puntualitzar que si com a resultat de la feina que es faci respecte a temes clau a Andorra com ara salut o l’acord amb Europa, per exemple, “Liberals i Ferrer tenen confluència d’idees, es trobaran, i és molt fàcil parlar amb ella perquè si és que sí, és que sí i si és que no, és que no”.

“Hem de pair els resultats" Rossell no va donar una resposta concreta sobre si Ld’A hauria d’anar a buscar la fins fa unes setmanes ministra de Salut amb DA, que ara queda retirada de l’àmbit polític, i va assenyalar que “ja veurem què passa treballant des del comú”. El secretari general de Liberals va manifestar que el que han de fer les dues parts “és pair els resultats, que cada cop els estem paint més, hem entonat el mea culpa intern i el que hem de fer és com que tenim temps analitzar si es produeix una confluència ideològica, i de manera de fer i treballar, i si ens trobem, perfecte”. L’espai per fer-ho seria en l’oposició al comú de la capital, on Rossell va recordar que les dues formacions treballaran conjuntament perquè cadascuna té un representant, Jordi Minguillón i Víctor Pintos, “i a partir d’aquí a veure què sorgeix”. Alhora, va reiterar que no hi ha pressa des de cap de les dues parts per saber si l’excònsol té cabuda al projecte liberal, “perquè crec que el que necessita Rosa Ferrer ara són unes vacances, polítiques i professionals, oxigenar-se, i el que necessitem a Liberals és treballar”. El polític massanenc va comentar que la sortida de Ferrer del Govern va ser “un procés una mica estrany perquè suposo que ella volia fer un traspàs de la seva feina de la millor manera possible”, i va indicar que per a ell “va ser molt fàcil treballar amb ella en campanya perquè és una persona molt treballadora i de molta vàlua”. A més, es va mostrar “content” perquè l’exministra digués que s’havia sentit ben tractada a Liberals, “és molt important i m’agrada que em diguin que som educats”. Respecte al futur de Cd’I amb Liberals, va donar els mateixos arguments. “No crec que tinguem pressa per fer fusions, es produiran si s’han de produir. Les fusions si es fan han d’estar ben fetes, parlades o perquè la gent es trobi a gust treballant, han de ser de manera natural”, va concloure.

ROSSELL ACONSELLA A DA QUE MILLORI LA COMUNICACIÓ INTERNA DEL QUE DIU

El secretari general de Ld’A va insistir que va existir oferta de pacte des de DA per fer llista conjunta al comú de la capital. Amadeu Rossell va emfasitzar que “hi va haver contactes, hem dit data i hora, i si ells no són conscients de les comunicacions internes d’on van, nosaltres sí”, i va declarar que li agradaria que aquesta picabaralla acabés però que han reaccionat perquè no vull “que em titllin ni a mi ni als meus companys de mentiders o de faltar a la veritat”. El mandatari liberal va afegir que “torno a passar la pilota a DA i crec que determinats càrrecs quan fan manifestacions les haurien de pensar més o no són coneixedors de la seva realitat”, i per això va apuntar que “com que m’afecta sóc capaç de donar consells i els diria que en l’àmbit intern comuniquin millor a l’hora de dir certes coses”. Segons Rossell, els demòcrates que han negat els contactes, es va referir a Marc Ballestà sense citar-lo, “no coneixen el país, ni les comunicacions internes, ni la manera de fer política dins de l’executiva, i certs càrrecs de DA que arriben nous no saben com va la política a Andorra”. Així, va afirmar que “pequen de novells perquè hi ha contactes en tots els àmbits i hi van ser”. Contactes on va destacar que “DA deixava Cd’I al marge i eren concrets per anar plegats a les comunals”.

tracking