Els usuaris de Mobiland Clic ja poden utilitzar la xarxa d'Orange Espanya

Es treballa en paral·lel per establir acords d’itinerància amb els operadors de de França i Portugal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat novembre Andorra Telecom va tancar un acord amb Movistar Espanya per permetre els clients amb targetes de prepagament utilitzar la xarxa de l’operadora espanyola com si estiguessin en territori andorrà. Aquesta solució s’ha ampliat ara a Orange Espanya, fet que assegura una àmplia cobertura al país veí, origen del 78% de les trucades dels clients d’Andorra Telecom.

Andorra Telecom treballa en paral·lel per establir acords d’itinerància amb els operadors de de França i Portugal que permetin l’ús de la targeta Mobiland Clic per efectuar trucades des d’aquests països. Des d'Andorra Telecom assenyalen que el fet que les Mobiland Clic puguin usar la xarxa d’operadores estrangeres significa un avenç per estalviar a l’usuari els codis previs que s’havien de marcar en el passat.

A finals del mes d’agost es va fer un canvi de plataforma de Mobiland Clic i es va haver de deshabilitar el servei de trucades efectuades des dels mòbils de prepagament, ja que es requeria de nous acords d’itinerància que permetessin als usuaris de targetes de prepagament andorranes trucar com si fossin un usuari de Mobiland contracte. Des d’aleshores, els clients d’aquest servei que no es trobaven en territori nacional podien rebre trucades i enviar i rebre SMS, però sense poder fer trucades.

tracking