Mor una jove resident i tres persones més resulten ferides en un xoc a l'N-145

Les víctimes són alumnes de l'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell

46600.jpg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres de les implicades, d'entre 17 i 18 anys, viatjaven en un turisme amb plaques andorranes i són estudiants de segon de Batxillerat de l'Institut Joan Brudieu de la Seu, segons han confirmat al Diari des del centre. La quarta implicada viatjava en un totterreny espanyol.

L'accident, segons han confirmat els mossos d'esquadra, ha tingut lloc a les 8.37 del matí al punt quilomètric 6,6 de la la carretera que uneix Andorra amb la Seu d'Urgell i en un zona on està prohibit avançar. Segons les primeres informacions, en un dels vehicles, que circulava en direcció a la Seu procedent d'Andorra viatjaven tres noies estudiants de l'Institut Joan Brudieu de la localitat veïna. La passatgera posterior, S. G., resident andorrana de nacionalitat espanyola ha perdut la vida en l'accident mentre que les acompanyants han resultat ferides. Les joves tenen entre 17 i 18 anys. En el segon vehicle, de matrícula espanyola, viatjava una dona que ha resultat ferida.

Dues de les persones implicades, amb pronòstic greu, s'han traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, una d'elles amb helicòpter, i l'altra per carretera. Una tercera ferida, també greu, ha estat evacuada en helicòpter a la Vall d'Hebron de Barcelona i està ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

La policia catalana únicament ha pogut concretar que l'accident ha estat per una col·lisió frontolateral i hores d'ara els equips de rescat estan desplegats a la zona per atendre l'emergència. En total, per atendre l'emergència s’han activat quatre patrulles dels mossos, cinc dotacions dels bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats del SEM, a més d’una ambulància andorrana.

La carretera ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa des de les 9 del matí i des de les 11 hores s'ha donat pas alternatiu. Les retencions han arribat fins als 4 quilòmetres. La circulació s'han normalitzat cap a les 12.30 hores.

tracking