Està d’acord en la rebaixa de sou als consellers de la minoria d’Encamp de 1.700 a 1.350 euros?

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

NO Manuel Pereira, Encofrador

“El treballador perd poder de compra si se li rebaixa el salari”

“Avui en dia, tal com estan les coses, no s’han de rebaixar els salaris de ningú, perquè d’aquesta manera el treballador perd poder de compra, i això val per a qualsevol empleat, sigui de l’administració pública o del sector privat, tant hi fa.”

SÍ Sandra Solà, Mestra

“Els polítics han de donar exemple, amb la resta de funcionaris”

“Si fa tres anys que tots tenim el sou congelat, s’ha de fer el mateix per a tothom. Els polítics han de donar exemple, més encara per la situació en què ens trobem, amb la resta de funcionaris. Haurien d’apujar el sou a les persones necessitades.”

SÍ Zoraida Quero, Terapeuta

“Em sembla un sou raonable per les obligacions que tenen”

“1.350 euros em sembla un sou raonable per les obligacions que tenen en l’exercici del seu càrrec. Hem de tenir en compte que els salaris han baixat en altres àmbits, així que no està de més que també es redueixin en l’àmbit polític.”

NO Isidre Casal, Jubilat

“No es poden apujar sous amb les penúries que passem”

“Si els cònsols s’apugen el sou també ho haurien de fer amb els dels altres, perquè al cap i a la fi tots van a treballar al mateix lloc, al comú. No trobo just que amb les penúries que passem en aquesta parròquia s’apugin el salari.”

NO Antoni Mendes

“No sé fins a quin punt és legal apujar el d’uns i rebaixar el dels altres”

“Que els cònsols s’apugin a si mateixos el sou i rebaixin el dels altres no sé fins a quin punt és legal, però la veritat és que tampoc sé ben bé quina tasca fan. No s’hauria de rebaixar però tampoc apujar, perquè ja tenen una altra feina.”

SÍ Àngel Alonso, Jubilat

“Ja està bé que els rebaixin el sou perquè treballen poc”

“La meva opinió sobre aquesta polèmica dels salaris al comú d’Encamp és que els consellers cobren massa diners i, per tant, ja està bé que els rebaixin el sou. I dic que cobren massa perquè treballen poc, o almenys no suficient per a aquesta compensació.”

NO Jonathan Fernande, Seguretat

“A mi no m’agradaria que em rebaixessin el sou, no em sembla bé”

“Sobre la polèmica dels salaris, al principi els cònsols van estar malament, però al final crec que han trobat una bona solució. Ara bé, com que a mi no m’agradaria que em rebaixessin el sou, no em sembla bé que li rebaixin a ningú.”

NO Verònica Buron, Banca

“S’ha d’estrènyer el cinturó tothom en el mateix grau”

“Si tothom es toqués el seu sou a la baixa estaria bé, però si és només per a uns quants no em sembla correcte. S’ha d’estrènyer el cinturó tot­hom igual, en el mateix grau, perquè en cas contrari hi ha un clar greuge comparatiu.”

NO Enedina Vila, Comerciant

“Ara penquem molt, la crisi ja fa temps que no és crisi”

“A tots ens estan congelant el sou, així que aquesta decisió no la trobo normal, o tots o ningú, s’ha de tractar tothom de la mateixa manera. A més, cal tenir en compte que la crisi ja fa temps que no és crisi, ara penquem molt.”

NO Ramon Alemany, Jubilat

“Els sous s’haurien de mantenir i apujar els més baixos”

“O tots moros o tots cristians. Si estàs en una empresa i tu t’apuges el sou i a mi me’l rebaixes, quina gràcia, no ho veig lògic. Estem en crisi i hi ha gent que passa gana. Crec que els sous s’haurien de mantenir i apujar els més baixos de qui està necessitat.”

NO Casal Alfonso, Jubilat

“M’agrada el consens perquè sense consens no hi ha democràcia”

“M’agrada que hi hagi consens, perquè si no hi ha consens no hi ha democràcia. Tota la gent implicada ha d’estar d’acord amb les mesures que es prenen i, en cas contrari, com a mínim hi ha d’haver una majoria que hi doni suport.”

SÍ Cristóbal Rivas, Ebenista

“Els polítics no han de ser més que ningú, em sembla correcta”

“Per una banda aquesta mesura em sembla del tot correcta, tot i que sé que s’ha generat polèmica, perquè si a tothom se li ha rebaixat el salari, els polítics del comú no han de ser més que ningú, així que també se’ls ha de rebaixar.”

tracking