L’empleat del COEX?que va xocar amb el bus va perdre el control del vehicle

Tot apunta que la causa de la invasió del carril contrari hauria estat un esternut

46668.jpg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empleat del COEX que va resultar ferit greument dissabte al matí en xocar contra un autobús va perdre el control del vehicle accidentalment a causa d’un esternut. A conseqüència, l’home, de 27 anys, va envair el sentit contrari impactant contra l’autobús. El funcionari seguia ahir ingressat a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, encara que el seu estat era estable. Tot i que les primeres hipòtesis apuntaven que la causa del xoc podria haver estat un gir prohibit, fonts properes a la investigació van informar ahir que s’havia tractat d’un descuit accidental. L’home circulava per la mateixa carretera general 1, en sentit contrari a l’autobús, quan es va produir l’accident. Va patir fractures a les cames, un traumatisme toràcic i un d’abdominal. En el bus viatjaven dos passatges i el conductor, que van sortir il·lesos.

Les conductores, a l’UCI La jove andorrana de 18 anys que va resultar ferida greument divendres al matí en l’accident mortal en què va perdre la vida Sara Guillermo, a l’N-145, seguia ahir ingressada a l’UCI de l’hospital barceloní de la Vall d’Hebron, en espera de ser operada de les fractures que va patir. La conductora de l’altre vehicle, la veïna de la Seu de 60 anys, també segueix a l’UCI de l’hospital Universitari Arnau Vilanova de Lleida. Pel que fa a l’altra noia ferida, la copilot del vehicle, de 17 anys, va ser traslladada de l’hospital lleidatà al Nostra Senyora de Meritxell, on ahir finalment ja li van donar l’alta hospitalària.

Xoc entre un cotxe i una moto Ahir al matí es va produir un sinistre entre un cotxe i una moto a l’avinguda Fiter Rossell d’Escaldes. El conductor del vehicle de dues rodes, andorrà de 48 anys, va resultar ferit lleument i va haver de ser traslladat a l’hospital.

tracking