Jordana acusa Ld'A de manipular pel fet que se'ls hagi negat una visita al Cedre

Emplaça els liberals a treballar a la comissió legislativa de Sanitat

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Segons van explicar aquest dimecres des del grup parlamentari liberal, han demanat l'empara del síndic per poder fer una visita oficial al centre després que el nou ministre de Salut, Carles Álvarez Marfany, s'hi hagi mostrat en desacord. Jordana ha assegurat que no s'ha negat la visita sinó que s’ha comunicat la “disconformitat del ministre Álvarez Marfany”, i considera que en tot cas, aquesta trobada s'hauria de fer a través de la Comissió Legislativa de Sanitat.

El conseller Carles Jordana, que aquests dies es troba a la delegació del Consell d’Europa, ha lamentat en un comunicat que Ld'A hagi manipulat l'afer i ha assegurat que en cap cas s’ha negat una visita oficial, sinó que s’ha comunicat la "disconformitat del ministre Álvarez Marfany".

El conseller també ha dit que la institució acull persones grans i, en alguns casos, amb salut delicada i que cal tenir-ne en compte les necessitats a l'hora de visitar-les. El membre demòcrata ha indicat que les interaccions amb els usuaris s’haurien de concertar mitjançant la Comissió Legislativa de Sanitat, que permetria captar les inquietuds i molestar el mínim possible els usuaris. Finalment, ha posat en relleu que "si la veritable voluntat del grup liberal és millorar el servei, cal anar més enllà de la simple visita per sortir a la premsa i treballar colze a colze a la comissió".

tracking