Martí afirma que encara estudia la possible ubicació de l'heliport a Engolasters

Segueix convençut que el país necessita un heliport

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la polèmica que ha generat la ubicació d'aquesta infraestructura a la Comella, Martí veu complicat que es pugui construir en una zona cèntrica del país, però assegura que s'estan estudiant diverses possibilitats i buscant-ne d'altres. Tot i això, segueix convençut que Andorra necessita un heliport i ha garantit que la partida seguirà oberta, tot i els neguits dels liberals.A banda del projecte de l'heliport, el cap de Govern també ha fet referència a la presentació, aquest dimarts, d'un nou projecte de línia aèria a l'aeroport d'Andorra-la Seu. Es tracta d'Andorra Airlines, una companyia presidida per Jordi Soriano, presumptament implicat en el 'cas Mercuri' de corrupció política i tràfic d'influències. A aquest acte han estat convidats els ministres Jordi Alcobé i Francesc Camp, una assistència que el cap de Govern ha confirmat perquè “qualsevol iniciativa que pugui potenciar l'aeroport Andorra-Pirineus és important”. Tanmateix, Martí ha considerat rellevant que hi hagi una bona col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i el Govern d'Andorra, i aposta per aquest espai perquè “és l'únic aeroport realista per a Andorra”.

Pel que fa a la possible implicació de Soriano en casos de corrupció, Martí no s'ha volgut pronunciar, i diu que “estar present en l'acte no significa que arribem a un acord en res”. Segons ha explicat, la principal preocupació del Govern és treballar per poder operar amb un sistema GPS que donarà la possibilitat que aterrin més avions.

D'una altra banda, i seguint amb els possibles casos de corrupció, Martí s'ha pronunciat sobre la contractació del nou cap del Gabinet Jurídic, Emilio Torrejón, vinculat al Govern valencià, implicat en diversos casos de pràctiques il·legals. En aquest sentit, ha assegurat que el secretari general del Govern es va posar en contacte per fer efectiva aquesta contractació amb el govern valencià actual, i que a més, “Torrejón va estar recomanat i l'actual Govern se'l volia quedar”.

tracking