Els Cierco formalitzen la petició perquè l'AREB aturi el procès de resolució

La petició s'ha fet efectiva a través d'una carta tramesa a Hinojosa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons han informat en un comunicat de premsa, exigeixen a AREB que no prengui "noves decisions ni noves mesures, pel que fa a la resolució, que poguessin condicionar una bona solució o que vinguessin a perjudicar els interessos dels clients i els accionistes de l'entitat ".

La petició s'ha fet efectiva a través d'una carta, signada pels germans Higini i Ramon Cierco, i enviada al president del consell d'administració de la AREB, Albert Hinojosa. l requeriment té com a base la nota feta pública pel departament del Tresor dels Estats Units el divendres de la setmana passada, una acció que segons interpreten els accionistes majoritaris , deriva de la proximitat d'una sentència judicial de la cort del districte de Columbia en relació a la demanda que han interposat contra la nota de la FinCEn del 10 de març del 2015.Ja en el mes de maig de l'any passat, els assessors legals de la família van impugnar judicialment la decisió de la AREB de posar en marxa la resolució de l'entitat bancària intervinguda.

A principi d'aquest any, ja es va requerir a l'AREB que detingués el procés. Ara exigeixen formalment al AREB perquè "no procedeixi a l'aprovació de cap traspàs d'actius, passius, drets o obligacions de BPA cap a la Vall Banc".Així mateix, també es demana al AREB que reconsideri la destitució dels membres del consell d'administració de BPA, una petició que s'emmarca en el fet que la substitució dels integrants d'aquest consell es va dur a terme "en virtut d'una comunicació, la de l'FinCEN, que ara ja no existeix ".

En cas que no es doni compliment a les demandes dels legítims propietaris de BPA, adverteixen en el requeriment al AREB que es reserven el dret d'interposar "tantes accions com siguin procedents" per la via judicial contra l'agència estatal andorrana i contra tots i cadascun dels seus membres del consell d'administració

tracking