Andorra vol arribar als 9 milions de turistes al 2020

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En aquest sentit, Martí ha posat en relleu que no només s'ha de treballar per augmentar la quantitat de turistes sinó que se n'ha de potenciar la qualitat. A més, Martí ha explicat que Andorra tot i ser un país petit està extremadament compromès amb l'acord 21 i per això "cal potenciar el turisme responsable i sostenible". El cap de Govern ha aprofitat l'ocasió per felicitar el treball fet des del ministeri de Turisme, encapçalat per Francesc Camp.

El ministre de Turisme, Francesc Camp, durant la primera sessió de treball 'El turisme esportiu com a oportunitat de les destinacions de muntanya', ha definit l'estratègia turística d'Andorra per potenciar el turisme esportiu a l'hivern i a l'estiu i així aconseguir desestacionalitzar el turisme. Camp ha destacat que l'objectiu que s'han marcat des del Govern és que al 2020 visitin Andorra al voltant de 9 milions de turistes a l'any, però per assolir-ho ha apuntat que és molt important gestionar el pressupost i organitzar esdeveniments esportius d'importància mundial com la Copa del Món d'esquí, la 'Vuelta' o el 'Tour' de França.

El cap de l'executiu, el cònsol major de la parròquia amfitriona, Sant Julià de Lòria, Josep Vila, i el secretari general de l'OMT, Taleb Riffai, han protagonitzat la cerimònia d'obertura del congrés, que té lloc a Sant Julià de Lòria.

tracking