El govern aprova la modificació del POUP d’Escaldes-Engordany

La principal modificació afecta al canvi dels paràmetres de construcció de la Clau 3a en un tram de la carretera d’Engolasters

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La principal modificació afecta al canvi dels paràmetres de construcció de la Clau 3a en un tram de la carretera d’Engolasters per permetre la construcció d’edificis entre mitgeres de dimensió diferent i assimilar-los volumètricament a les edificacions actuals.

Segons el govern, la intenció és mantenir la trama urbana actual donant una imatge de façana contínua que disminueixi l’impacte visual de les modificacions de terreny en la part posterior de les edificacions, a conseqüència dels importants pendents de la zona. La modificació manté els percentatges de cessions, els percentatges d’aprofitament del sòl, l’índex d’edificabilitat i el percentatge d’ocupació i, per tant, l’aprofitament urbanístic actuals.

Així, la Comissió Tècnica d’Urbanisme ha analitzat de forma favorable els canvis aportats pel Comú d’Escaldes-Engordany, ja que acompleix els continguts definits en la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme (LGOTU). Per aquest motiu, el Consell de Ministres ha aprovat de forma prèvia la modificació del POUP, i el següent pas haurà de ser l’aprovació definitiva per part del Comú d’Escaldes-Engordany.

La prova oficial de Batxillerat professional serà del 13 al 22 de juny

El Consell de Ministres també ha aprovat la convocatòria dels exàmens de la prova oficial de Batxillerat professional del sistema educatiu andorrà, que se celebraran del 13 al 22 de juny.

Aquesta prova és un requisit indispensable per obtenir el títol de batxiller professional i tindran dret a presentar-se aquells candidats del Centre de Formació Professional que hagin superat l’avaluació del centre amb una nota igual o superior a 5 punts sobre 10. Els batxillerats professionals tenen cinc modalitats: animació socioeducativa; estètica, cosmètica i perfumeria; secretariat multilingüe; sistemes i xarxes informàtics; i activitats físiques, esportives i de lleure.

Els candidats hauran de fer la inscripció en el període comprès entre el 10 de març i el 8 d’abril al servei de Tràmits del Govern, mentre que els exàmens tindran lloc al Centre de Formació Professional d’Aixovall.

El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior publicarà, el dia 24 de juny del 2016, a les 12 hores, al tauler d’anuncis del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i al lloc web del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, www.educacio.ad, els números de passaport o els del document oficial d’identitat dels candidats declarats “aptes”, “no aptes” i dels candidats declarats “pendents”, que poden accedir a les proves de recuperació. El mateix 24 de juny, a les 13 hores, tots els candidats podran recollir les qualificacions obtingudes al Centre de Formació Professional d’Aixovall.

tracking