Eric Jover pren nota del sistema educatiu de Liechtenstein

El ministre d'Educació i Ensenyament Superior s'ha reunit amb la seva homòloga per parlar de les implicacions de l'associació amb la UE en l'àmbit educatiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons el Govern, Jover i Frick han aprofundit en l’evolució en el sistema educatiu derivat del fet que Liechtenstein esdevingués membre de l’Espai Econòmic Europeu ara fa vint anys i com es van implementar els canvis associats a aquest acord. En aquest sentit la ministra d’Educació de Liechtenstein ha explicat a la delegació andorrana que un dels impactes més importants ha estat la facilitat de mobilitat per als estudiants així com la possibilitat de participació en programes europeus de formació. Aspectes, ha comentat Frick, que ha valorat molt la ciutadania. A Liechtenstein el 85% de la població valora positivament l’acord amb la UE i el 79% valoren específicament com a més positiu la inclusió dels estudiants en programes europeus d’ensenyament.

Ambdós ministres també han proposat eixos de col·laboració bilateral entre Andorra i Liechtenstein per afavorir el reconeixement mutu de les titulacions i períodes d’estudi. De la mateixa manera també s’han posat sobre la taula possibles projectes de col·laboració en l’àmbit de la recerca i de l’ensenyament superior.

tracking