La policia arresta un home en recerca per delictes de comportament sexual

El cos ha fet un total de tretze detencions la darrera setmana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ordre incloïa la detenció i l'ingrés al centre penitenciari per complir la pena imposada. Es tracta d'una de les tretze detencions que ha realitzat la policia durant la darrera setmana, segons ha informat el cos avui.

El mateix dissabte es van realitzar més detencions. Al Pas de la Casa es va arrestar un home georgià no resident de 45 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública, per desobediència a una ordre d'expulsió administrativa per un període de tres anys.

Durant la matinada de dissabte es va aturar a Andorra la Vella un home portuguès resident de 35 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física. Segons la policia, l'home va estar involucrat en una baralla a un local d'oci de la capital i hauria causat lesions al cap amb un got de vidre a un client de l'establiment.

El mateix dissabte també es van arrestar dos joves espanyols no residents de 22 i 21 anys com a presumptes autors de danys a vehicles estacionats a la via pública per un valor superior a 600 euros.

Detingut per 2,14 grams d'alcohol per litre

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, la policia ha fet tres detencions, totes tres per superar la taxa permesa d'alcohol. El més destacat és el d'un home espanyol resident de 34 anys que va ser controlat amb motiu d'un accident de circulació, quan presentava 2,14 grams d'alcohol per litre de sang.

Dues detencions més relacionades amb substàncies estupefaents van tenir lloc dissabte a la tarda al Tarter. La policia va detenir dues dones espanyoles no residents de 30 i 26 anys en possessió de 0,7 grams i 0,3 grams de ketamina, arran d'un control rutinari.

tracking