Els afectats pel cas BPA reclamen la dimissió del Govern un any després

Els manifestants exigeixen responsables i demanen llibertat per l'exconseller delegat de l'entitat

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els afectats demanen responsables i han dut espelmes i enganxines amb el clam “Govern dimissió”. També reclamen l’alliberament de Joan Pau Miquel, exconseller delegat de BPA empresonat a La Comella el 14 de març de l’any passat. Han mostrat el malestar

Un dels treballadors ha llegit un manifest per lamentar la situació després de 365 dies i criticar l'actuació del Govern, assegurant que només han fet que donar dates i “estem encara pitjor que fa un any”.Pel que fa a l'informe que va publicar l'AREB aquesta setmana donant a conèixer les conclusions de l'auditoria de PricewaterhouseCoopers (PwC), demanen saber els criteris que s'han aplicat per revisar els comptes i els clients, ja que segons alguns manifestants, “s'ha aplicat la legislació americana i no l'andorrana”.

A més, segons ha publicat aquest dijous l'agència EFE, una plataforma de 222 inversors de BPA han presentat una demanda de responsabilitat administrativa contra el Govern d'Andorra per recuperar 366 milions d'euros que tenen bloquejats des de fa un any.

tracking