Justo Ruiz lamenta l'abstenció dels liberals en la llei antidopatge

Els acusa de no treballar a favor dels interessos del país

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Ruiz ha centrat bona part del seu discurs en mostrar la seva "sorpresa i disgust" pel fet que el grup liberal hagi qüestionat la llei i s'hagi abstingut en la votació. El conseller, que és alhora esportista, ha acusat els liberals de no treballar a favor dels interessos del país i d'estar obsessionats amb els colors de les carpetes, quan "parlem del futur de milers d'esportistes i de la possibilitat d'organitzar esdeveniments esportius internacionals". Això ha originat una picabaralla entre el conseller liberal Ferran Costa i el Govern i el grup demòcrata.

Ruiz ha criticat l'actitud dels liberals i ha lamentat que "si en una llei com aquesta no som capaços de posar-nos d'acord, difícilment trobarem la possibilitat de tirar endavant cap altre projecte". Ruiz també ha acusat el grup liberal de desqualificar sense cap pudor el grup demòcrata, i els ha convidat a fer l'exercici de recordar "per què i per a què estem aquí". Costa ha assegurat que "també estem per defensar el millor del país" i ha afegit que estan fent la feina que els ciutadans els han encomanat, que és fer el control de l'acció del Govern des de l'oposició.

El Consell General ha aprovat la Llei de creació de l'Agència Andorrana Antidopatge, que permet complir amb els requeriments de l'Agència Mundial Antidopatge i assegurar l'organització d'esdeveniments esportius internacionals al país. El debat en seu parlamentària s'ha centrat en l'intercanvi de retrets entre liberals i demòcrates pel fet que els primers s'hagin abstingut en la votació per considerar que la llei provoca buits jurídics que comportaran "un ridícul internacional" i que amb la seva aprovació "la feina no està ni de bon tros enllestida"

tracking