Ld'A creu que la font de colors no serà atractiva i s'oposa a 'The Cloud'

El ministre Camp retreu als liberals que només vulguin destinar diners a obra pública tradicional

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Des dels liberals defensaven que cal racionalitzar la despesa i que aquestes dues partides no són prioritàries. La consellera general demòcrata Meritxell Mateu ha posat en relleu que que ells van intentar una transacció per reduir tres milions d'euros la partida per a 'The Cloud', que al final no ha estat possible, una opció a la qual estaven disposats, ha afegit, tot i que consideren que l'edifici és necessari.

El ministre de Turisme, Francesc Camp, ha retret als liberals que només vulguin destinar diners a obra pública tradicional i ha defensat que la font de colors és una infraestructura "productiva". Pel que fa al ministre de Telecomunicacions, Jordi Alcobé, ha respost que la inversió a 'The Cloud' és totalment "assumible" i "sostenible" i que, per tant, amb aquesta inversió no es malmeten les finances d'Andorra Telecom, tal com ha alertat el grup parlamentari liberal tenint en compte la disminució d'ingressos pel 'roaming'.

El conseller liberal Ferra Costa ha qüestionat que amb 1,3 milions per a la font pugui arribar a ser una infraesturcura atractiva per al turisme i ha alertat que tot plegat no quedi en "un rajolí i quatre llumetes" tenint en compte la inversió que ha estat necessària en altres indrets per fer fonts de llums i colors. Quant a 'The Cloud', Costa ha destacat que falta concretar i tot i que ells defensen la diversificació de l'economia, creuen que cal fer "la feina en ordre". Alcobé els ha recordat que l'anterior Comú d'Andorra la Vella havia defensat aquest projecte i els ha demanat què haurien fet si continués al capdavant de la corporació Cd'I. A això, Costa ha respost que no és partidari de "mirar enrere" però ha recordat a Alcobé que el grup parlamentari del qual ell formava part va votar en contra del Museu Nacional quan aquesta proposta es va posar sobre la taula.

tracking